aşk acısı çeken birine tavsiye

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
O dönem verilen hiç bir tavsiye geçerli değildir, kabul görmez çünkü. en iyisi kendi haline bırakmak nasılsa varlığına alıştığı gibi yokluğuna da alışacaktır :i

elini sallasan ellisi ya zaten sana layık diildi sen daha iyilerine layıksın ammaann :D benm kuzenm var oda seni beğeniodu zaten iyi olmuş bu ohh sevndim valla :D

Zamana bırakmaktan başka çare yok ellam. Herkes unutulur çok kasmamak lazım.

Hiç teselli etmedim arkadaşlarımla savaş verdim artık terk eden kişi çenemden bıkıp dönmüştür:D

Dışarıda iki tek atalım bir şeyin kalmaz deyip ertesi güne gerçekten bir şeyi kalmıyor..

Unutmuyorsun. Sadece alışıyorsun ve geçiyor zamanla. Ama bu zaman ne kadar sürer sana kalmış.

He kafadan bir tavsiye. Herkes farklı bir tavsiye verir. ''Olm başka kız / erkek mi yok lan?'' vs vs vs.
O kadar çok konuşup ikna etmeye çalışırlar ki seni, bir an gaza gelip ''harbiden de unutucam lan. Çekmicem acısı falan, koy g**üne'' dersin. Sonra gider yatağına uzanırsın. Ellerini yastığının altına koyarsın. Bir şey gelir eline. Çıkarıp bakarsın. Tokası.
O zaman anlarsın, her şeyin ilacı zaman. Ne yaparsan yap kurtulamazsın bu acıdan zaman haricinde. Evde kalsan, duvarlar üstüne üstüne gelir. Dışarı çıksan, her yüzde onu görürsün, her şey onu hatırlatır. Akabinde hemen yeni sevgili yapsan, bi hareketi onu sana hatırlatır, daha çok acıtırsın. En iyisi mi, sadece zaman.

Deniz kıyısına geç , vede deniz kokusu deniz sesi ile kafanı dinle özelliklede akşam vakitleri..
Bu olayı , hergün gerçekleştir , zararından ziyade bi nebzede olsa yararı olacak bir husus..
Anıların pekişe bilir , zaman biriminde arınacaksındır..

Zaman diyeceğim de o zaman geçene kadar kendinize vakit ayırıp kafa dinleyin.

*Zamanı gelince unutursun şimdi ne yapsan boş, gerçekçi ol biraz..

Kızım daha iilerini bulursun boşver:D

Kafana Sık kardeşim

Duyguların zirvesinde olan insandır. Boşa yaşamasın bu duyguları değerlendirsin

Geri