aşırı kedi seven kız

Konu sahibi son olarak 2130 gün önce görüldü

ne-diyo-ya-bu_1474047.jpg

Ben de anlamadım,ne demek istemişim ksjdjf.
Ruh hastası denmiş kedi severlere,galiba laf sokmak istemiş
Sıvamışım.
Tşk.

Hiçbir zaman bir Mara olamam bu konuda ahah

Mara hanım çok kedi seviyor, ayırt etmiyor. Sen evdeki iki kediden Mecnunu daha çok seviyorsun! Bizzat şahit olduğum çok durumlar var, hepimiz leylayız.

Mara hanım çok kedi seviyor, ayırt etmiyor. Sen evdeki iki kediden Mecnunu daha çok seviyorsun! Bizzat şahit olduğum çok durumlar var, hepimiz leylayız.

Leyla'yı da seviyorum ama Mecnun başka be. Çok fazla sağlık sorunları yaşadı mecnun zamanında ondan aslında üzerine bu kadar düşmem.
Mara'm ise her kediye aynı sevgiyle seviyor o tam bir aşırı kedi seven kız ahaha

ben hayvan sevmek istemiyorum artık bu hafta bir yavruyu daha hayatta tutmayı başaramadım. Apartmandaki iki kişiyle kavga ettim bunca vicdansızın bencil pisliğin içinde hayvanları sevmek korumak o kadar zor ki gerçekten tükeniyorum..

• Beğen
Tepkiler: Aze
böyle zamanlarda aklıma kedisine yeşil fasulye yediren kadın gelir ve korkarım. her şeyin aşırılığı tehlikeli, aşırı kedi sevip de normal kalabilen birkaç arkadaşım var ama onlar bile şüpheli.

bütün hayvan ırklarının hastasıyım. mesela ayı! çok severim ama aşırı kedi seven kız başlığı fazla itici geldi. küfür gibi ''aşırı seven'' skdjfch

Uzaktan uzağa bir sevsen yeter dediğim kızdır..

Benim asla yapamayacağım şey dokunamıyorum bile..

Kedi sevgisi bende çocukluktan itibaren var ve kanser hastalarına terapi gibi ya kedi ya köpek beslemeyi öneriyorlar.

Geri