Aromatik bitki yetiştiriciliği.

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Vallahi televizyonlarda görüyorum küçük bir bahçeyi Sera haline çevirerek çok güzel kazanç elde eden aromatik bitki yetiştirici insanlar var. Çok istiyorum yaşadığım yerdeki insanlarla konuşup böyle bir iş için muhtarlık öngüllüğünde bir sera'nın yapılmasını ve işletilmesini Sizce bu konu ile ilgili muhtarlık haricinde Nereye başvurabilirim? Bunu e-devlet üzerinden istek ve Öneri kısmından yazsam olur mu acaba?

Şuan bu çok moda ondan yazdim ahahah (hep gül inşallah ) :d
Yeni anayasa maddeleri eklendi biliyor musun artık devlet tatil köyleri çok daha konforluymuş :) daha uzun süreli konaklama imkanları tanınmış. Ancak Çalışan demir Paslanmaz diyorlar ya, florasan gibi görünmek için henüz tatile çıkmayı düşünmüyorum :)

• Wow
Tepkiler: ne
Offf ya bir ara safran yetiştirsem dedim de çok el emeği istiyormuş yarım kilosu için bile kaç bin tane gerekiyormuş…
Yoksa safran üreticisi olcaktım…

Offf ya bir ara safran yetiştirsem dedim de çok el emeği istiyormuş yarım kilosu için bile kaç bin tane gerekiyormuş…
Yoksa safran üreticisi olcaktım…

Iki tane safran soğanı almıştım uzunca bir sure sonra çiçek açti içnden çıkan iki tane tel parçasına güldüm, dediğiniz gibi çok zahmetli ancak denenebilir.

Geri