Arabadan anlayan bakabilir mii?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
arkadaşlar 10.000 TL civarı araba almayı düşünüyorum.

aradığım özellikler,

• spor araba olsun. yumurta kasa olabilir mesela.
  • tiptronik veya otomatik vites olacak.

not: honda civic demeyin, parçalarının pahalı olduğunu biliyorum.

Otomatik vites bu paraya zor baya eski model bulursun olursa da eski kasa polo yada opel corsa bulursun aklında yokmu bir model hiç..

Ford Fiesta 2005 model dizel manuel olabilir ama 14binlerde ederde ford motor suda bile çalışır ;)

not: 10.000e hem otomatik hem sportif varsa bende alım hocam :) otomatikler minimum ölüsü 18.000 den başlar

10bine sadece otomatik şanzıman alırsın, araba zor

Ben de on bin verip megane iii ile audi a6yı takas etmek istiyorum. Hayal dünyanızın genişliğine eşlik etmek istedim, yoksa ben şuan ancak seri yükseltmekten ileriye gidemem. Hala acemisin pert edersin, derdinde bizimkiler lkjşlkjş

Arabadan anladığımdan emin değilim ama 10000 tl ye otomatik vites araba bulamayacağından eminim.

manuel araç bitti be abi nedir o öyle araba mı kullancan vitesle mi uğraşacan :/ 10.000'e gerçekten de bulamadım bir tane 206 buldum oda 13.000 istiyor.

10bine tipo alırsın anca spor olarak.

Öyle bir araba alacaksın ki, seni yarı yolda bırakmıycak.
Şimdi bu fiyata istediğin gibi bir araba alacaksan muhtemelen perti çıkmıştır ama dışarıdan belli olmuordur.

Bunu al kafan rahat olsun.

d9404fe9-2e53-4522-a6e6-7b0e25b8a7c9.jpg

Citroen Saxo al 97 mod. 10.000 TL manuel vites spor görüntüsü var ama spor değil, genç arabası ama çok genç olman gerek çünkü araba yaşlı o teklerse sen ıkındırırsın, abart taktırma o araba için abartmış olursun, bagaja setten çok tüp yakışıyor sadece tavsiye, citroen sonuçta Fransız ama yedek parça sıkıntısı çekmezsin, yatır 10.000 i bak keyfine.

Geri