Arabada Her Daim Mangal Taşımak

• Kullanıcı eliz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 4722 gün önce görüldü
öfff pis pis et kokuyor tüm sahil kenarları çekmek zorunda mıyız ya???? araçlarını olur olmadık daracık sahil yollarına park edip trafiğin de anasını belliyorlar. bi de o pisliklerini bırakıp gidiyorlar. ay bu insanlar eğitilmezzzz.

Mangal yakmayı bilsem bende taşırdım.

Bu ben olurum kesin ama ufak bir eksiğim var. Bagajım yok. Olduğu gün yaşadık, yaşayan bir arabam olur. Öyle benzinini koyduk bi zahmet gidiver muamelesi yapmam...

Uzuldugum insandir, nicun ? Cunki bir bahcesi yoktur keyifle mangal yapacagi salincak kuracagi yeri yoktur. Gider ormanlik alana orayi da mahveder copunu de birakir gelir... istisnalar kaideyi bozmaz ormanlarin hali ortada....

Uzuldugum insandir, nicun ? Cunki bir bahcesi yoktur keyifle mangal yapacagi salincak kuracagi yeri yoktur. Gider ormanlik alana orayi da mahveder copunu de birakir gelir... istisnalar kaideyi bozmaz....

W eeee bardagin dolu tarafindan bakmak lazim.
Ani yasiyordur mesela öyle bir irkah.
Keyfine düskündür muhtemelen.
Mangali yakmak bile bir sanatdir.
O sanati istedigi her yerde uygulayabilmesi cok hos bir düsünce.
Mangal yalniz hic cekilmiyor ki böyle bir adam sosyaldir.Sosyal adam eve tikanip,yanindakini de cürütmez.
Ikimizin yaptigi da ön yargidan ibaret.
Isin sonuna bakacak olursam tam bana göre biri :supur:

• Beğen
Tepkiler: W
Uzuldugum insandir, nicun ? Cunki bir bahcesi yoktur keyifle mangal yapacagi salincak kuracagi yeri yoktur. Gider ormanlik alana orayi da mahveder copunu de birakir gelir... istisnalar kaideyi bozmaz ormanlarin hali ortada....

Misal ben avusturya, Almanya ya da birleşik devletlerde yaşıyor olsaydım, buyuk bir ihtimal evimin bahçesi ve bahcemde bir barbekum olacakti. Ama ben Bağcılar'da yaşadığım için esenler dort yol ağzındaki çalılıklarda mangalimi yapıyorum. Çalılıkların da hali ortada

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: W
Olsun arkadaslar yine de bu ormanlari cop yigini haline getirme hakkini tanimiyor kimseye, bu konuda cok hassasim :d yere cekirdek atanlara bile cemkiriyorum boyle, he copunu toplayanlara sozum yok .p

Babam olur kendisi. İşten çıkmıştır bir bakarsın ben piknikteyim diye açar telefonu. [emoji849]

Arabasi olanın çoğunda vardır . Yadirganmayacak bir durum.

benimki fakirlik.
İki büyük taş birde ızgara teli taşıyorum.
birazda patlıcanla biber.

Semaver ve şişler de hazır olmalı :d

Bir ara 4 sandalye, masa, 1 koli rakı bardağı, plastik tabak çatal, sogutucu çanta ve mangal vardı arabada. Araba değişimi ve kış sebebiyle evdeler şimdilik!

Bu benim :))
Karlı havada bile mangal yapmış biriyim :)) Mangalın mevsimi olmaz.

Geri