Arabada Her Daim Mangal Taşımak

• Kullanıcı eliz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 4722 gün önce görüldü
Her an pikniğie, balık avına çıkabilecek erkeğin sürdüğü arabada mutlaka bulunur :D

aklına eseni anında uygulamaya koyacak olan insandır.

Keyif insanıdır ve aynı zamanda içmeyi sevendir sahil kenarı veya yeşil alan gördüğünde sofrayı donatır.. Bagajda olmazsa olmazlardandır..

ben bi dönem olayı abartıp 1 çuval odun bulundurdum arabada.
mangal yakmasakta gece biyerlerde ateş yakıyoduk iyi oluyodu:)

Bagajımda kesinlikle olacak :)

Ramazan ayında hiç hoş olmayan konu örneği alkolü aklıma getiriyor :D ne zaman ne olacağı belli olmaz o yüzden daima bagajda yeri hazır aslında bagaj değil kalbimde yeri büyük :D :D :D

Bu benim aynı zamanda keyif insanıdır biraz yeşillik ve güzel havada hemen sağa çekilir ve mangal yapılır bir arabada beyzbol sopasından sonra olması gereken şeydir..

Her zaman için taşırım.
Kilim ve katlanıp açılabilen sandalyelerde mevcuttur.

Her daim hazırdır çok severim :D

Mangalı çok seviyorum ev musait bahçede mangal yapacak alan var. Havalar ısınsın zamanı gelmeye yakındır

Hayata her daim hazırlıklı olan insandır.
Olayı mangal olarak değil de, daha geniş bakılması taraftarıyım.
Mangalın yeri ve saati olmaz. Zaten insanoğlunu genelde zor durumda bıraktıran, psikolojik olarak yıpratan şeyler de yeri ve saati belli olmayan şeylerden kaynaklanmıyor mu?
İşte efendim, arbasında mangal taşıyan adam da bizdendir, aynı tastan su içer, aynı türküleri dinleriz.
Selam olsun mangalseverlere, bir mangal için onlarca km yol tepenlere...

Ne zengin bi millet olduk anasini satayim.
Arabayi aldik, simdi de mangali koyduk bagaja.
Etler zaten para degil, bedava.

Gtmz kalkti abi gtmz.

Bazısı hamakta taşır :p

Bknz: kişi kendinden biri işi.

Arabamı aldığımda olmazsa olmazım :D.

Aklı selim azaların bagajında mangal taşıdığı ya da taşımak istediği keskin 1 realite. :alkis:​

Geri