"Antidepresan" şarkısıyla tanınan Mert Demir'in yıllar önce şarkı yarışmasına katıldığı ortaya çıktı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
"Ateşe Düştüm", "Gözlerime Bak" ve "Pusulam Rüzgar" gibi şarkılarla tanınan Mert Demir'in yıllar önce O Ses Türkiye'de yarıştığı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Serenay Sarıkaya ile el ele görüntülenen Mert Demir'in yıldızı, Mabel Matiz ile seslendirdiği "Antidepresan" şarkısıyla parladı.

Yeniden yorumladığı "Dön Desem" ve "İkimize Birden" şarkılarıyla beğeni kazanan Demir'in yıllar önce Acun Ilıcalı'nın sunduğu O Ses Türkiye'ye katıldığı ortaya çıktı.

Demir, 2013 ve 2014 yılında O Ses Türkiye'ye yarışmacı olarak katıldı.

Demir'in O Ses Türkiye'deki görüntüleri kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Kaynak

7D0padcuzk669NFK53UvFw.jpg
81gfjblC5kKQgMoL5n9NJw.jpg

lDoZ74yF9k-PG6tyupdBhQ.jpg
_AwlsARPzUSwr3uD6uBLWw.jpg

bMotf9ieqkWKWmkvyH99YQ.jpg
serenay-sarikaya-mert-demir-gazetesehir-3.jpg

aa, köyden indim şehire, bu herifte olmayan bir şeyler vardı, şimdi tam oldu, mış-mış bu, mış olmuş, olmamış,

acaba mabel ile kim kimi... mabel niye ünlü yaptı bu herifi yav.

mabel tamam da serenay ve ayrık memeleri bu haberde ne alaka buraya kadar mı düştü clickbait işleri diyordum ki, sevgililermiş. ama yani kadın ilk görsele çok alakasız bi şekilde eklenmiş jdfhj benim fotoşoplarıma benziyor... + başarılı 2-3 şarkıya imza atmış olsa da overrated geliyor bu adam bana

mert demir'in düello yaptığı rıza ve ayberk vardı, o ses türkiye tarihinin en iyi düellolarından birini yapmışlardı ''sorry seems to be the hardest word'' şarkısıyla, dinlensin. o ses türkiye, şampiyonları dışında herkese çok büyük yol açtı ama şampiyonları kayıp... kıssadan hisse her zaman en birinci olmak zorunda değilsiniz ve olamadığınız için pes etmeyin...
AY Bİ DE LÜTFEN AMA LÜTFEN YILMAZ MORGÜL ''ATEŞE DÜŞTÜM'' ŞARKISINI SÖYLESİN AMA LÜTFEN.

çirkin olup da çekici olmalarına sinirlendiğim iki ünlü var, bunlardan biri de mert demir. aşırı sinirlerimi bozuyor, ama malum soruya da vereceğim cevap evet, yani, EVET.... ALLAHIN CEZASI ÇİRKİN SEKSİ ADAM...........

KJKHKHKGJBJJHJGJGKGGJGKKGKJKLJGFHKLGLJKHLJŞJLHKGLGKJHLHKHKG

Geri