Antalya'da kiralar asgari ücreti geçti

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
iç anadolu'nun köyünde yaşamanız için her şey müsait.
muhtemelen bir kaç seneye Yozgat'ı bile arar duruma geleceksiniz.
İç Anadolu içler acısı kiraları İstanbul'u aratmıyor

Artııı köylerde de kiralar pahalı teyzemin köyü ilçeye çok yakın yürüme mesafesinde atananlar ilçedeki evleri pahalı buluyor diye köyden kiraladıkça orası da aşırı pahalı olmuş :cugara:
Akdeniz illeri çok artı maalesef çünkü en fazla deprem sonrası göç alan şehirler oldu. Rus ve Ukraynalılar da deniz var diye bu illere ağırlık verdi.

Evin semtine ve içinin masrafına göre kira değişir ancak fırsatçılar en kötü eve bile yüksek kira talep ediyorlar.

Hadi Antalya'da deniz var iç Anadolu'ya ne oluyor

Artııı köylerde de kiralar pahalı teyzemin köyü ilçeye çok yakın yürüme mesafesinde atananlar ilçedeki evleri pahalı buluyor diye köyden kiraladıkça orası da aşırı pahalı olmuş :cugara:

Fırsatçı dolu ortalık Çiğdemciğim ve insanların çaresizliğini kullanmaya başladılar ne yazık ki.:(

arz talep falan filan işte.
arz kısıtlı talep çok o zaman fiyatlar artıyor ancak kıyı şeridinde ( karadenizi es geçelim) yaşama hayali kuranlar bu hayalinden vazgeçmek durumunda kalacaklar
sadece kira ile sınırlı degil.
yaşamak da pahalı olacak buralarda

Fırsatçı dolu ortalık Çiğdemciğim ve insanların çaresizliğini kullanmaya başladılar ne yazık ki.:(
Herkese sabır diliyorum

arz talep falan filan işte.
arz kısıtlı talep çok o zaman fiyatlar artıyor ancak kıyı şeridinde ( karadenizi es geçelim) yaşama hayali kuranlar bu hayalinden vazgeçmek durumunda kalacaklar
sadece kira ile sınırlı degil.
yaşamak da pahalı olacak buralarda
Eee hadi Suriye'de gidelim o zaman hazır onlar ülkesini boşaltmışken ev de yapılıyor nasıl olsa orada beleş :)

yozgat'ın kiralar da uçar.

Tesla Türkiye'de fabrika kurmaz wolkswogen bile defalarca erteledi.
ancak Yozgat'ta yaşama şansı daha yüksek insanlarin
ama İstanbul'da paran olsa bile ev kiralaman çok zor gibi.
artık odeyecegin paradan çok kazandığına da bakıyor ev sahipleri ve emlakçılar.
kendilerini garanti altına alma derdindeler.

Balık baştan kokar. Ülkeyi bu hale getirenlere sessiz kalanlar ve onları seçenler utansın ve onların da şikayet etmeye asla hakları yok. Millete aç gözlü demek doğru değil, o zaman iktidarın suçladığı çiftçiler de aç gözlü, kebabcılar da,..........
Çok basit oyuna gelip birbirimize düşüyoruz ve gerçek sorumlular da, yani iktidar, gülerek uzaktan seyrediyor..
Ben dahi artık bu toplumla ve düştüğü durumla dalga geçiyorum çünkü hak ediyorlar, hala uyanmıyorlar,.......

Dün kendisini tanımlayacak uygun sıfatı bulamadığım tipin teki "İstanbul'da Türk görmememiz lazım" diyordu. Evet, maksatları gerçekten de bu. Büyük şehirleri diğerlerine hizmet edecek Türkler dışındaki Türklerden arındırmak için her şeyi yapıyorlar. Antalya da o şehirlerin başında geliyor.

Balık baştan kokar. Ülkeyi bu hale getirenlere sessiz kalanlar ve onları seçenler utansın ve onların da şikayet etmeye asla hakları yok. Millete aç gözlü demek doğru değil, o zaman iktidarın suçladığı çiftçiler de aç gözlü, kebabcılar da,..........
Çok basit oyuna gelip birbirimize düşüyoruz ve gerçek sorumlular da, yani iktidar, gülerek uzaktan seyrediyor..
Ben dahi artık bu toplumla ve düştüğü durumla dalga geçiyorum çünkü hak ediyorlar, hala uyanmıyorlar,.......
Fırsatçılar her zaman vardı ve yine var. Sonuçta ne yaşanıyorsa hep birlikte yaşıyoruz.
Dalga geçilecek bir durum yok maalesef çünkü koşullar kötüleştikçe herkesi etkilemeye başlayacaktır.

Kıymanın 500 TL'ye dayandığı bir ülkede kimsenin huzurlu olması beklenemez ve acil olarak çözüm üretmeleri gerekiyor.

Fırsatçılar her zaman vardı ve yine var. Sonuçta ne yaşanıyorsa hep birlikte yaşıyoruz.
Dalga geçilecek bir durum yok maalesef çünkü koşullar kötüleştikçe herkesi etkilemeye başlayacaktır.

Kıymanın 500 TL'ye dayandığı bir ülkede kimsenin huzurlu olması beklenemez ve acil olarak çözüm üretmeleri gerekiyor.
Dalga geçmiyorum çok kızgınım. Bu toplum bunu hak ediyor.

Geri