AnsweR kimdir?

Konu sahibi son olarak 818 gün önce görüldü
Merhaba Saygıdeğer Forum kullanıcıları,

Başlıktan da anlaşılacağı gibi AnsweR hakkında bildiklerinizi ve anılarınızı bu başlık altından yazabilirsiniz.

Evet siz " AnsweR Kimdir? " sorusuna ne cevap verirdiniz?

Not: Küfür/Hakaret ve Kişiyi rencide edici postlar yasaktır.

Son düzenleme:
Burada yapilanlar edilenler basarilanlar isimler unvanlar vs. Serkan'in bunlarin hicbiriyle isi olmadigi icin tevazu gosterdikce yukselen bir karakter oldu her zaman. Seviyorum seni adamim, ADAM oldugun icin. Kendisinede soyledim yuzune karsi, bunda ego yapacak bir durumda gormuyorum bu zamana kadar el33t ile birlikte kendimden cok daha iyi yoneticilik yapabilecegine inandigim tek kisidir AnsweR

Keske el33t hocamada ulasip yuzune karsi soyleyebilsem, sahi Serkan nerede o? :)

Burada yapilanlar edilenler basarilanlar isimler unvanlar vs. Serkan'in bunlarin hicbiriyle isi olmadigi icin tevazu gosterdikce yukselen bir karakter oldu her zaman. Seviyorum seni adamim, ADAM oldugun icin. Kendisinede soyledim yuzune karsi, bunda ego yapacak bir durumda gormuyorum bu zamana kadar el33t ile birlikte kendimden cok daha iyi yoneticilik yapabilecegine inandigim tek kisidir AnsweR

Keske el33t hocamada ulasip yuzune karsi soyleyebilsem, sahi Serkan nerede o? :)

Est. Ibrahim'im, seni tanimak guzel, cok tesekkur ederim dusuncelerin icin, el33t'e ulasmak her zaman kolay, bir o kadarda zor oldu hep :)

• Beğen
Tepkiler: X
AnsweR Serkan nerelerdesin görünmüyorsun paşam :)
AnsweR yani Serkan ; çok matrak olması ile tanıtan, bir o kadarda yardımsever olan, sözüne sadık bir karakteristik özelliğe sahip bir insandır.Ans seviliyorsun her daim bunu bil :) Daha sayayım mı ?

AnsweR Serkan nerelerdesin görünmüyorsun paşam :)
AnsweR yani Serkan ; çok matrak olması ile tanıtan, bir o kadarda yardımsever olan, sözüne sadık bir karakteristik özelliğe sahip bir insandır.Ans seviliyorsun her daim bunu bil :) Daha sayayım mı ?

Biraz daha saysaydin iyiydi, beni tam kesmedi :p

Sağol kardeşim, seni tanımak, sohbet etmek benim için keyif :)

Geri