Ansızın cemaat düşmanı olan akp seçmeni

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Bir başlık altında incelenmesi gerektiğini düşündüğüm vatandaş.

Hissi bir vaka .. Psikolojinin alt dalları altında " insanda döneklik ve adam satma " konu başlıkları arasında incelenebilir ..

Araştırmadan hemen düşman yada dost olmak kolayına gelen insan tipleridir. Ne akp düşmanı ne cemaat düşmanıyım , aklım mantıgım var çok şükür eğer brieşy merak edersem , öğrenmek istersem araştırırım ona göre düşman yada dost olurum.Herkes herkese çamur atmayı bıraktığı zaman, herkes birbirine çelme takmayı bıraktığı zaman türkiye büyüyecek.O vakte kadar yerimizde saymaya mahkumuz

Arası bozulan iki arkadaşın birbirlerinin düşmanı olanlarla yarenlik etmesi.
Herkesin yaptığı bir eylem.

Bknz: Türk Sağlık - Sen'den bir anda Sağlık - Sen'e geçen çalışanlar.

sebep tanrısal erdoğandır.onun kelamı ile millet dünyanın dönmediğine bile inanır.hatta iddia ediyorum erdoğan çıkıp ''vayih alıyorum'' desin,hem vallahi hem billahi ona inanıp peygamberliğini kutlayacak en az yüzde 20 adam var bu memlekette.bu çok önemli bir başarıdır.her adam yıllarca kitleleri peşinden sürükleyemez.

Turkiyede benim tek dusmanim pkklilar ve onlarin sempatizanlaridir. Yedigi kaba tukuren hayvanlarda diyebiliriz. Yoksa turk olmus ermeni olmus kürt olmuş farketmez insansa her turlu gelsin .

birde aniden cemaatçi olanlar var seçimde gidip ittifak yapanlar var eminim 5vakit namaza da başlamışlardır.

kadıköy meydanında şöyle slogan atıyordu bu sonradan cematçi olan vatandaşlar

fetullahın piçleri yıldıramaz bizleri diye
ş,mdi işbirliği yapıyorlar sormak isterim şimdi onlar ne oldu?

Bi gün önce hoca efendimiz çok kıymetli diyenlerin bu gün terör örgütünün elebaşı olduğuna inanması oldukça komik.
Yıllardır beyniniz nerdeydi derler adama?

Derin Düşünce Gerektiren Konular Pek Derin Düşünmesemde Bir Çarkın Farklı Dişlileri Olarak Yoruluyorum Bütün Hepsini..

Fetullah gülen hakkında bütün gerçekleri acikliycam
ama daha tatlı bi başlıkta

"Öküz öldü ortaklık bozuldu"sözünün cuk oturduğu kesim .

Yıllarca pilavlarını yediniz yetmedi evlerinde yaşadınız dershanelerine gittiniz çaylarını içtiniz hoca efendinin kasetleriyle ağladınız ve ne nur yüzlü herif dediniz sonra uzun adam aranıza girdi, ulan çok komik ya.

Allah çalışana verir.

Üzülme ne olur,Çalış,seninde olur.

Sonuçta olaylar alt tabakaların yanında dönmüyor. Kişiye vahiyde gelmiyor bak bunlar kötü bunlar iyi diye. İnsanlarda fikirlerini ortaya çıkan olaylara göre değiştiriyor ki bu çok normal bir şey. Asıl anormal olan fikrin sabit kalması o yüzden fikir değiştiren insanların bu şekilde yargılanması fazlasıyla komik. Bu yüzden işte saçma bir başlık içeren bir konu.

Ayrıca Nur cemaatinin suçlanmasından ziyade 'şahısların' suçlanmasını daha mantıklı buluyorum. Sonuçta cemaatin kökeni Bediüzzaman Said Nursî'ye dayanıyor.

Olayı gayet net açıklamış bir ekleme yapma gereği duymadığım başlık.

Sürü psikolojisi. Ne yöne çekersen oraya.

Çok mübarek insan dedikleri adam bugün FETÖ(Fettulahçı Terör Örgütü) olarak resmi tutanaklara geçmiş durumda.

Yarın birgün barışırlarsa o zaman da bağırlarına basmaya hazırdırlar.

Bu dönemi de "aralarına nifak sokmaya, ülkeyi bölmeye çalışan dış güçler" olarak yorumlayıp konuyu kapatırlar.

Akışkanlar gibi buluduğu kabın şeklini almak, nereye çekilirse oraya gitmenin adı da fikir değişikliymiş. Bu yem biraz büyük geldi, az daha bölseydiniz.

Ak Parti seçmeni değilim ama yıllardan beri bu paralel çetelerinin gerçek yüzünü çok iyi biliyorum.Sahtekarlar kendilerinden olmayanı insan saymıyorlar.

Geri