Bugün 21:00'a Doğru Eve Geldim Kapıyı Actıgımda Isıklar Yanıyor Tv Açık Ocakta Yemek Duruyor Ama Ortalıkta Kimse Yok .. Babam'ı Aradım Kapattı , Annemi Aradım Kapattı , Ablamı Aradım Ben Çıkarken Evdeydi Dedi Çılgına Döndüm Babamı Aradım Kapattı İyice Çıldırdım .. En Son Aramamda Dayın Hastaneye Götürmüş Dedi Baba Apar Topar Koştum Hastaneye , Kötü Bişey Oldu Sandım Acil'i Talan Ettim Sonunda Buldum Baygın Baygın Oturuyordu Koltukta Dayım'da Yanında O Halini Görünce Aglamamak İçin Kendimi Zor Tuttum Neyseki Şuan İyi Fenalaşmış Baş Dönmesi Mide Bulantısı Şiddetli Baş Agrısı Vs .. Tetkit'ler Yapıldı Serum Takıldı Tomografı Cekılde Hiçbişey Çıkmadı Bu İyi Bişeydi Ama Ben Deli Eden Bişey Olmamasına Ragmen Anam'ın O Hali .. O An Canımı Ona Vermek Gülmesini Saglamak İstedim ve Birdaha Anladım ki O Kadın Benim Tek Varlıgım .. Dargın Küs Olan Var ise Barışsın Anne'ye Küsülmez Gençler O Kutsal Varlıga Küsülmez .. Başta Anamın ve Bütün Annelerin Ellerinden Öper Saglıklı Bol Sevinçli Hayatlar Dilerim ..
Bunu Neden Yazdım Bilmiyorum Psikolojik Birşey Darlandıgımda Yazmadan Duramam Ben Değerli Vaktinizi Ayırıp Okuduysanız Teşekkür Ederim Hakkınızı Helal Edin ..
[YOUTUBE]aUugFsY2Uj0[/YOUTUBE]