Anne kıza casus yazılım ile 'büyü' tuzağı!

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
insanlarımız neden bu kadar aptal
niye bir arpa boyu yol ilerleyemiyoruz biz abi?

havasını soluğum yaşadığım şehirde ne dolaplar dönüyomuşda haberimiz yokmuş
bende ne güzel bahar geldi insanlar sahile balığa deniz havası almaya gidiyolar sanıyom
meğersem cinciler level atlamış casus yazılımla ağlarına düşürdüktükleri kurbanlarına hertürlü zırtapozluğu yapıyolarmış
fanfini finfonda cabası

Bakın herşeyi geçtim şimdi bir yabancı sizin bütün özelinizi size dökse tamam cinsel ilişkiye girip para yedirmesenizde bir iletişimde bulunur ve merakınızı giderene kadar peşini bırakmazsanız şöyle düşünün bugün ailenizden birisi ile yaptınız çok özel bir konuyu size sunuyor ? Cinsel ilişki konusu anne ve kız fantazi yada libidolarının kurbanı olmuş olabilirler bu kasıtlı yapıldı bence. Sadece para konusu olunca şikayet söz konusu oldu. Bana öyle geliyor danışıklı dövüş Sjssjsj

Hesabınız terör olaylarını finanse amacıyla kullanılmış, bize şu kadar ödeme yapmazsanız terörist olarak yargılanacaksınız diyerek elindeki yalıya kadar alınma suretiyle dolandırılan profesörler gördü bu gözler manşet manşet… Nasıl bi ikna edicilikleri var bu eşek sıpalarının anlamadım ki alüminyum… Basiret falan bağlıyolar hellam. Bağlama büyüsü…

Yok be olm oram buram cahiliz and olsun. Sonumuz hayrola

Freud un bilincalti teorisine göre,bu tip insanlarin fantazilerini toplum baskisindan cekinip yasayamadiklari icin,böyle hayalsel varliklar araciligi ile gerceklesme eylemine giriyorlar.
Ondandir ki, bizim topluma özgü bir sey bu mekanizma.Iki tarafin bilgisi de var,istegi de.
Seytan cikmazini görüyor musun?

evet gelişmemiş ve toplum baskısının had safhada olduğu toplumlarda bu tarz perdelenmiş fantezilerin çokluğu normal.
sadece hayali varlıklar noktasında değil.
yetişkin egoyu besleyemeyen yani cinsellikte doyumu sağlayamayan birey bu açlığın getirdiği baskıyı bir süre sonra sapkınlık olarak ortaya çıkarıyor.

evet gelişmemiş ve toplum baskısının had safhada olduğu toplumlarda bu tarz perdelenmiş fantezilerin çokluğu normal.
sadece hayali varlıklar noktasında değil.
yetişkin egoyu besleyemeyen yani cinsellikte doyumu sağlayamayan birey bu açlığın getirdiği baskıyı bir süre sonra sapkınlık olarak ortaya çıkarıyor.
Evet ama kadinlar bu yönteme daha cok bas vuruyor.

Evet ama kadinlar bu yönteme daha cok bas vuruyor.
çünkü kadının toplum yasaklarından dolayı cinselliğe ulaşması daha zor.
erkeğin istimna eyleyerek bunu bir nebze gidermesi mümkün ancak kendi bedenine dokunması dahi yasak adledilen kadının böyle bir şansı yok çoğu zaman.
bu da bir süre sonra fizyolojinin baskılanmasının zararlarını ortaya seriyor.

çünkü kadının toplum yasaklarından dolayı cinselliğe ulaşması daha zor.
erkeğin istimna eyleyerek bunu bir nebze gidermesi mümkün ancak kendi bedenine dokunması dahi yasak adledilen kadının böyle bir şansı yok çoğu zaman.
bu da bir süre sonra fizyolojinin baskılanmasının zararlarını ortaya seriyor.
Hayir ulasmasi zor degil..
Kendi baskilanmis vicdanini rahatlatmasi acisindan, kendine aciklayabilmesi zor.
Ulasir ama kendince mesrulastirmasi gerek.
Iste din in cin konulari harika bir ventil bunun icin.
Bunu kullanan erkekler de var tabii.

Hayir ulasmasi zor degil..
Kendi baskilanmis vicdanini rahatlatmasi acisindan, kendine aciklayabilmesi zor.
Ulasir ama kendince mesrulastirmasi gerek.
Iste din in cin konulari harika bir ventil bunun icin.
Bunu kullanan erkekler de var tabii.

aslında burada bahsettiğim buydu.
toplumun baskısı ve yasak algısı onu öyle noktaya getiriyor ki cinsellik lanetlenmiş bir şeye dönüyor
bu yüzden arama eylemine girmiyor manasında demiştim.
bu yüzden bir yerde kişilerin toplumdan sıyrılmaları ve bir nebze de olsa bireyselleşmeleri lazım.
erkek garip varlık ya, dölleme üzerine programlandığından sürekli doyurulması gereken bir cinselliğe mahkum.

Arkadaşlar konu dallanıp budaklanacak ama bu kulaklar;
Tertibine aşık olup büyü yaptırmak isteyen asker
Baldızına aşık olup bağlama büyüsü yaptırmak isteyen enişte
Komşunun çocuğu olduğu için onun ölmesini isteyen ve ölüm büyüsü yaptırmak isteyen komşu

dahil neler neler duydu. Anlatsam yok artık diyeceğiniz bir sürü olay.

grubda yapmıştır bunlar cin daha iyi çıksın diye şaka gibi ya :Dajzmsj iyi olmuş müstehak...

Hala bu kadının rekorunu kıran olmadı. Ise artik adli vaka degil de insanimizin rekor kirma challenge'ları olarak bakiyorum ben. Kimse s1k1ld1g1 icin cinlerden kurtulmaz. Bir kere cine inanan oyle cikmayacagini zaten bilir. Buda isin icinde baska bir is oldugu sorusunu akillara getiriyor iste...
images (10) (6).jpeg

Geri