Anna ve Mürsel’den sevindiren haber

• Kullanıcı Sade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
1292801-evlilige-90-gun-icin-youtube-izleme-partisi-5ec77efbb3615.jpg
Evliliğe 90 Gün’ün sevilen çifti Anna ve Mürsel’in harika bir haberi var, bebek bekliyorlar!
Hepimizin en sevdiği çift Anna ve Mürsel Mistanoğlu’nun bebekleri yolda. Anna, sosyal medya hesabından bebeğin 22 haftalık olduğunu açıkladı.
Hamilelikle ilgili sorun yaşayan çift geçtiğimiz yaz bir taşıyıcı anneyle anlaşıp embriyolarını Ukrayna’ya yollamıştı.

ekonomik buhran ruhumuzu sömürürken böyle güzel haberler ne hoş hissettiriyor.
sabah sabah gülümsetti :)

Bizim Anna’nin Mürsel diye sevgilisi var sanan tek ben olamam.

anna'mızı bulup bir mürsel olamadık. insan kıskanıyor.

hepimizin sevdiği çift yazısını görünce dedim dünyadan uzağım konuyu hiç bilmiyorum ikisinide tanımıyorum hatta umrumda bile değil

Ben de bizim Anna ne kadar çirkin isimli bir sevgili yapmış dedim. Fakat beklenir ondan.

Pandemi'nin başlarında evde kaldığımda bölümlerini atlamadan izlerdim...

Ne güzel.
Bizim Anna nereye kayboldu, Mürseli bulmaya mı gitti

İlişkilerde erkeklerin hayal ettiği iletişim şekli

artik o gurbetci mursel nasip olur mu be? şöyle bir aşk

Olm kadının çiftliği var çalıştıracak amele lazım olmuş murseli kullanıyor. Çok da özenilecek bişey değil. (Kadınlar sizin tarlanızdır onları istediğiniz şekilde sürün)

Umarım Anna Mürsel’e Türkçe öğretebilmiştir.

Bu Mürsel aklıma Cihat Akbel’in köylüsü Hasip’i getiriyor,

4804AFDF-5AA9-4FFE-8D6A-7ECBD7E81664.jpeg

Herifin İngilizce bilmemesini geçtim, Türkçesi de yok. Garip bir tip. Sanki Akınsoft’un ürettiği başarısız bir yapay zeka.

İkisini de tanımıyorum desem aşırı cahil mi kalırım
TV ve sosyal medya ile ilişki seviyem

Mürsel'in çocuğun dil gelişimine katkısı çok olur, 3 kelime ile tamamlar çocuk yaşantısını.

İşin ilginç yanı hem fiziksel hem de karakter olarak, Anna Türk, Mürsel yabancı gibi ahahah.
En sevdiğim de Anna'nın arkadaşlarının yorumları :)

anna'yı instagram'da takip ediyorum, mürsel'in entegrasyonu baya baya tamamlanmış ve gayet ingilizce konuşabiliyor şu an.
anna'nın kötü niyetli olduğunu hiç sanmıyorum bence gayet seviyor. annesi ve çocukları kesinlikle istemiyorlardı mürsel'i mesela. baya üzülüyordu bu duruma.
beğenmezsiniz mürsel'i ama taşıyıcı anne ile çocuk sahibi olmayı kabul edecek kadar da açık fikirliymiş valla helal sana mürsel hahaha.

Geri