anlamlı nickler

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Skype Nickleri
anlamlı nickler
anlamlı olan nickler
anlamlı msn nickleri

-Telefonu cebine koymadan önce son defa bakıp mutlaka baş parmağıyla ekranını silenler derneği.

-Bir akşam çöp tenekesinin içine giricem.Kediler geldiğinde bir anda fırlayıp hepsini korkutucam.Bakalım nasıl oluyomuş görsünler.

-Son Dakika! Trafik kazası geçiren Kutsi, hastanede kendi ameliyatına girmek istedi!

-Kızların kedilerde ne bulduğunu anlamıyorum. Kılsa kıl, bıyıksa bıyık, hayvanlıksa hayvanlık hepsi erkeklerde de mevcut yani.:)'

-Yıllar önce; evvel zaman içinde kalbur saman içinde pireler berberken iken ismail yk ve ajdar yokken insanlar daha mutluydu.

-Düğünde sorarlar hanım kızım kız tarafımısınız?Erkek tarafımı? CEVAP; biz taraf tutmuyoruz teyze yemeğe geldik iyi olan kazansın.

-Arabanın üzerine beni yıka yazanları anlamıyorum. Araba seni nasıl yıkasın mal.

-Allahım lütfen birinden mesaj bekledigim sıralarda,onun dısında mesaj atan insanlara ettigim bedduaları ciddiye alma..

-Cemil İpekçi "Kadın olsaydım metres olurdum" demiş. İnsan merak etmeden duramıyor; acaba erkek olsaydı ne olurdu ?

-Bundan sonra "Aa mesaj geldi, of Turkcellmiş" diye üzülmek yok;"Mesaj geldi kesin Turkcelldir. Anaa değilmiş lan" diye sevinmek var.

Geri