Ankaragücü, Icardi için TFF'ye gidiyor

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
E biz de onu diyoruz zaten, cezasını alsın. Nasıl ki zamanında Nouma, VP, Sadık aldı Icardinin de alması lazım. Biz farklı bişey mi söylüyoruz? Niye saldırganlaşıyorsunuz?
ben bu videoya söyleniyom
başka açılardan başka videolar varsa net görüntüsü olan eyvallah

Görüyorsunuz arkadaşlar, fenerbahçe adamın her bir santimetrekaresine hakim .dd

Minnoş florya kedilerine bakın siizzzz…

ben bu videoya söyleniyom
başka açılardan başka videolar varsa net görüntüsü olan eyvallah

Videonun montaj olmadığını destekleyen birçok unsur var. Gerek Ankaragücü gerek Gs taraftarlarının attığı tweetler. Ankaragücü’nün tff ye başvuru hazırlığı. Başkent medyanın paylaşımı. Tek dayanağınız siyah el muhabbeti.

ayrıca Galatasaray'ın avrupa maçları öncesinde tff mhk pfdk açıklamaları böyle sansasyon olaylar çıkması falan çok manidar
gündem değiştirme çabaları
bugün günlerden Galatasaray <3

Heee kıskandık güç bela yendiğiniz prag maçı performansınızı. Prag’alım bu işleri…

irfan canın falan videosu vardı küfürlü tezahürat ediyodu önce ona ceza aldırın sonra İcardi'nin peşine düşün :ddd

ayrıca Galatasaray'ın avrupa maçları öncesinde tff mhk pfdk açıklamaları böyle sansasyon olaylar çıkması falan çok manidar
gündem değiştirme çabaları
bugün günlerden Galatasaray <3

Scopeçum oyuncunuz Avrupa maçınız öncesi böyle bir harekette bulunuyor, manidar olan ney? Olay 3 hafta önceki oynanan maçta yaşanıp şimdi ortaya çıkarılmadı. Son oynadığınız lig maçınızda oyuncunuzun yaptığı iğrenç hareket ortaya çıkarıldı, manidar olan ne? Biz mi dedik icardiye Avrupa maçınız öncesi böyle bişey yap diye? Gündem ne ki neyi değiştirmeye çalışsınlar?

Ortada bir adalet varsa, Galatasarayın da her zaman söylediği gibi “derdi” adalet ise, bizim oyuncularımız aynı hareket sonucu ceza alırken “manidar” olmuyor da, sizin oyuncunuz yapınca neden zamanlama “manidar” oluyor. Adalet ise adalet. Ortada icardinin yaptığı bir hareket var. Hiç kıvırıp dansözlük yapmaya gerek yok.

Göreceğiz bakalım tff de gerçekten adalet var mı? Yoksa olayın üzeri mi örtülecek.

Scopeçum oyuncunuz Avrupa maçınız öncesi böyle bir harekette bulunuyor, manidar olan ney? Olay 3 hafta önceki oynanan maçta yaşanıp şimdi ortaya çıkarılmadı. Son oynadığınız lig maçınızda oyuncunuzun yaptığı iğrenç hareket ortaya çıkarıldı, manidar olan ne? Biz mi dedik icardiye Avrupa maçınız öncesi böyle bişey yap diye? Gündem ne ki neyi değiştirmeye çalışsınlar?

Ortada bir adalet varsa, Galatasarayın da her zaman söylediği gibi “derdi” adalet ise, bizim oyuncularımız aynı hareket sonucu ceza alırken “manidar” olmuyor da, sizin oyuncunuz yapınca neden zamanlama “manidar” oluyor. Adalet ise adalet. Ortada icardinin yaptığı bir hareket var. Hiç kıvırıp dansözlük yapmaya gerek yok.

Göreceğiz bakalım tff de gerçekten adalet var mı? Yoksa olayın üzeri mi örtülecek.
abi telefondan yazamadım hasta hasta beni bilgisayara getirdin sana cevap yazmak için :D
PFDK kararları her hafta perşembe açıklanırken cuma Galatasaray maçı öncesi açıklandığını gördük
Arda Turan'ın instagram hikayesinden ceza aldığı ama başkasının almadığını gördük
örneğin İrfan Can küfürlü tezahürat yaptığında ceza almadı
Lale Orta'nın video paylaşım olayları unutuldu gitti
Fenerbahçenin 5 yıldızlı sahaya çıkması için komisyon kurulacaktı hala ortada ses seda yok
Beşiktaş maçınca İcardi'nin ayağını kırdılar adm aylarca sakat oynadı kimse çıkıp buna niye kırmızı kart vermedi demedi
İcardi'ye Fenerbahçe maçında tokat yumruk falan attı adam penaltı var dediniz mi ben görmedim
İcardi'yi her maç dövüyolar hakemler faul vermiyo forumda da hiç kimsenin sesi çıkmıyo mesela önce bi İcardi'ye yapılan yanlışları ortaya koyun
şimdilik aklıma gelenler bunlar biraz maç maç düşünsek daha neler çıkar
Burada şimdi her olayı olay anında hakkıyla konuşuyomuşsunuz gibi İcardi'nin peşine düştünüz
Önce bunlara ve daha fazlasına çözüm bulalım sonrasına bakarız inşallah <3

abi telefondan yazamadım hasta hasta beni bilgisayara getirdin sana cevap yazmak için :D
PFDK kararları her hafta perşembe açıklanırken cuma Galatasaray maçı öncesi açıklandığını gördük
Arda Turan'ın instagram hikayesinden ceza aldığı ama başkasının almadığını gördük
örneğin İrfan Can küfürlü tezahürat yaptığında ceza almadı
Lale Orta'nın video paylaşım olayları unutuldu gitti
Fenerbahçenin 5 yıldızlı sahaya çıkması için komisyon kurulacaktı hala ortada ses seda yok
Beşiktaş maçınca İcardi'nin ayağını kırdılar adm aylarca sakat oynadı kimse çıkıp buna niye kırmızı kart vermedi demedi
İcardi'ye Fenerbahçe maçında tokat yumruk falan attı adam penaltı var dediniz mi ben görmedim
İcardi'yi her maç dövüyolar hakemler faul vermiyo forumda da hiç kimsenin sesi çıkmıyo mesela önce bi İcardi'ye yapılan yanlışları ortaya koyun
şimdilik aklıma gelenler bunlar biraz maç maç düşünsek daha neler çıkar
Burada şimdi her olayı olay anında hakkıyla konuşuyomuşsunuz gibi İcardi'nin peşine düştünüz
Önce bunlara ve daha fazlasına çözüm bulalım sonrasına bakarız inşallah <3

Olm manyak mısın git yat ya hasta hasta bilgisayara geçtim dedi ya :D kardeşim sende bu gs sevgisi olduğu müddetçe icardinin sırtı yere gelmez. Icardiyi Wanda senin kadar sevmiyordur :D

Mauro Icardi, PFDK'ya sevk edildi

Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, tedbirsiz olarak PFDK'ye sevk edildi.

TFF'nin açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"GALATASARAY A.Ş. Kulübü futbolcusu MAURO EMANUEL ICARDI’nin 18.02.2024 tarihinde oynanan MKE ANKARAGÜCÜ-GALATASARAY A.Ş. Trendyol Süper Lig müsabakasındaki “hakareti” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 41. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."

Kaynak

şimdi YouTube'da izlediğim kişinin yorumu

Belli ki bütün kameralar incelenmiş hiçbir şey bulamamışlar.
Cezayı da maç günü açıklıyorlar ki Galatasaray itiraz edemesin.

cezanın açıklandığı gün itiraz edilemiyomuş
Allah belanızı versin
naparsanız yapın şampiyonluğu engelleyemeyeceksiniz

Bir camia düşünün. Bütün stadın önünde yaptığı harekete “montaj” diyen, eşi benzeri görülmemiş şekilde, bir kaç örneği aynı hareketten en az 4 maç ceza aldığı halde bu camianın oyuncusuna sadece 1 maç ceza verilen ve bütün bu kollanmaya rağmen “şampiyonluğumuz engellenmeye çalışıyor” diye algı yaratan.

Türk Futbolunun bu kadar rezil edildiği, dünya üzerinde herhangi bir kulübün bu kadar alenen kollandığı başka bir örnek yoktur.

Ali Koç ve Fenerbahçe yönetimi çıkıp ortalığı birbirine katmazsa yazıklar olsun.

once posterlerden sildiğiniz karanlıkları aydınlatın da sıra bize gelir :p

Bir camia düşünün. Bütün stadın önünde yaptığı harekete “montaj” diyen, eşi benzeri görülmemiş şekilde, bir kaç örneği aynı hareketten en az 4 maç ceza aldığı halde bu camianın oyuncusuna sadece 1 maç ceza verilen ve bütün bu kollanmaya rağmen “şampiyonluğumuz engellenmeye çalışıyor” diye algı yaratan.

Türk Futbolunun bu kadar rezil edildiği, dünya üzerinde herhangi bir kulübün bu kadar alenen kollandığı başka bir örnek yoktur.

Ali Koç ve Fenerbahçe yönetimi çıkıp ortalığı birbirine katmazsa yazıklar olsun.
türk futbolunun rezilliğini görmek istiyorsan uefa'nın sitesine giriyorsun. hala isminiz orada.
bu nasıl bir organize saldırı, bu kadar olmaz.

Geri