biraz hızlı gitmiyoruz muyuz ? daha sizi tam olarak tanımıyorum bile.Ben sizin için hazır ve nazırım.. sonumuz hayrolsun...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
biraz hızlı gitmiyoruz muyuz ? daha sizi tam olarak tanımıyorum bile.Ben sizin için hazır ve nazırım.. sonumuz hayrolsun...
Ben vakit kaybetme taraftarı değilim de.. ondan biraz böyle..biraz hızlı gitmiyoruz muyuz ? daha sizi tam olarak tanımıyorum bile.
Altına gerek yok, ben size ne istediğimi sonra söyliyim.. burdan yazmiyim tutuklarlar sonra....Meli kac tane altın yapcas yaa 7 tane mi şimdiben 1 tane yapabilirim
![]()
Tamam ama o da pahalı neyse şiptarsın alcasAltına gerek yok, ben size ne istediğimi sonra söyliyim.. burdan yazmiyim tutuklarlar sonra....
Hızlı ilerleyen seyler tez biter o yüzden temkınlı tavlanalım istiyorumBen vakit kaybetme taraftarı değilim de.. ondan biraz böyle..
Burada ucuz tanıdıklar var ben kolaylık yaparım :pTamam ama o da pahalı neyse şiptarsın alcas![]()
Ayyy o zaman tamam :pBurada ucuz tanıdıklar var ben kolaylık yaparım :p
Haklısınız.Hızlı ilerleyen seyler tez biter o yüzden temkınlı tavlanalım istiyorum
Not da düştüm : )
Evim stüdyom hayatım.
Hoşgeldin Barış umarım herşey istediğin gibi gitmiştir.Not da düştüm : )
Evim stüdyom hayatım.