Amert’in foruma gelmiyor olması

• Kullanıcı need
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Yani alay edip küçümseyen arkadaşlar var. Her insanda kalp var arkadaşlar. Kırarsanız kırılırsınız. Üzüldüm gerçekten. Birisiyle frekansımız tutmuyor diye ona kötü davranamayız ki. Ne gerek vardı şimdi. Hep böyle gitmez ki bu hayat ya :/
Yahu sakin ol herkes seviyor Onu burda ocean hariç ahahah

Yani alay edip küçümseyen arkadaşlar var. Her insanda kalp var arkadaşlar. Kırarsanız kırılırsınız. Üzüldüm gerçekten. Birisiyle frekansımız tutmuyor diye ona kötü davranamayız ki. Ne gerek vardı şimdi. Hep böyle gitmez ki bu hayat ya :/
dedemi kim sevmiyormuş ki

öldü mü dicektim…. ben üzülmedim.. lütfen benim adıma konuşmayın……

Yahu sakin ol herkes seviyor Onu burda ocean hariç ahahah

nota bilmeyip fotoğrafına piyano çalarmış gibi resim koyan, yazı yazmayı bilmeyip çok şey biliyormuş gibi yapan, siyasal islam ile iki yüzlülük arasında korelasyonu berrak bir şekilde yansıtan insanın neyini sevecekmişim. sorsan kendisi ordinaryus heteredoks ekonomist, yerli ve milli monetarist, kapitalist, iktisatçı, biz hiçbir şeyi anlamıyormuz gerçek resmi göremiyoruz yeeğeeeen. eşek yere işemiş, sidiğin üstüne bir yaprak düşmüş, yaprağın üzerine bir sinek konmuş ve demiş ki "bu deryaların kaptanı benim". aha işte bu adamların özeti bu.

Piyanosuyla beraber kaçırmışlar

adam vefat etti sandim. korkutmayin insani :d

nota bilmeyip fotoğrafına piyano çalarmış gibi resim koyan, yazı yazmayı bilmeyip çok şey biliyormuş gibi yapan, siyasal islam ile iki yüzlülük arasında korelasyonu berrak bir şekilde yansıtan insanın neyini sevecekmişim. sorsan kendisi ordinaryus heteredoks ekonomist, yerli ve milli monetarist, kapitalist, iktisatçı, biz hiçbir şeyi anlamıyormuz gerçek resmi göremiyoruz yeeğeeeen. eşek yere işemiş, sidiğin üstüne bir yaprak düşmüş, yaprağın üzerine bir sinek konmuş ve demiş ki "bu deryaların kaptanı benim". aha işte bu adamların özeti bu.
Hayat gibi acımasız ve ayaz gibi sertsin

Nota bilmediğini nasıl anladınız…

kendine manita yapamayınca düşük faizle şekerbank'tan kredi çekip sugar daddy olmaya karar verdi herhalde.

@amert agam birak su okey onununu da gel artik aramiza, söz verdiler sana bir hatun göz kirpacak gel buraya
Okeyde de değil bakıyorum ben arada hatta bi sorayım admin arkadaşa en son giriş tarihine baksın ciddi ciddi bende merak ediyorum aniden bırakıp gitmesi düşündürücü

Geri