-
-
-
-
Olay ne kadar akıl almaz olsa de ne yazık ki gerçek ve bu yaşta bir çocuğun şiddete nasıl da özendirildiğinin acı tablosudur. Gerek çizgi filmler gerekse oyunlarda, çocuklara sürekli şiddet gösteriliyor ve yaşı çok küçük olanlar da bir bakıma şiddeti oyun zannetmeye başlıyorlar.
ABD'de 6 yaşındaki bir çocuk, sınıfta tartıştığı öğretmenini silahla vurdu.
Newport News Emniyet Müdürü Steve Drew, olayın Virginia eyaletindeki Richneck İlköğretim Okulu'nda dün meydana geldiğini açıkladı. Drew, ikili arasında çıkan tartışmanın ardından çocuğun tek el ateş ettiğini bildirdi.
Ağır yaralanan 30'larındaki öğretmenin hastaneye kaldırıldığı ve durumunun iyiye gittiği duyuruldu.
Drew, saldırgan çocuğun gözaltına alındığını ve olaya başka bir öğrencinin karışmadığını söyledi. Soruşturmanın devam ettiğini kaydeden emniyet amiri, şöyle konuştu:
"Soruşturmayı bitireceğiz. Sormak ve cevabını bilmek istediğimiz sorular var. Ateşli silahın nereden geldiğini ve olayın ne olduğunu öğrenmek istiyorum."
Kaynak: ABD'de 6 yaşındaki bir öğrenci, öğretmenini kasten vurdu
Six-year-old intentionally shot teacher in Virginia school, police say
ABD'de 6 yaşındaki bir çocuk, sınıfta tartıştığı öğretmenini silahla vurdu.
Newport News Emniyet Müdürü Steve Drew, olayın Virginia eyaletindeki Richneck İlköğretim Okulu'nda dün meydana geldiğini açıkladı. Drew, ikili arasında çıkan tartışmanın ardından çocuğun tek el ateş ettiğini bildirdi.
Ağır yaralanan 30'larındaki öğretmenin hastaneye kaldırıldığı ve durumunun iyiye gittiği duyuruldu.
Drew, saldırgan çocuğun gözaltına alındığını ve olaya başka bir öğrencinin karışmadığını söyledi. Soruşturmanın devam ettiğini kaydeden emniyet amiri, şöyle konuştu:
"Soruşturmayı bitireceğiz. Sormak ve cevabını bilmek istediğimiz sorular var. Ateşli silahın nereden geldiğini ve olayın ne olduğunu öğrenmek istiyorum."
Kaynak: ABD'de 6 yaşındaki bir öğrenci, öğretmenini kasten vurdu
Six-year-old intentionally shot teacher in Virginia school, police say