Altın ve Gümüşte Rüzgar Tersine Döndü: Sert Düşüş Devam Ediyor!

Konu sahibi son olarak 12 gün önce görüldü
Google bilgilerinle mi söylüyorsun?
Var mı Almanya'da üretim? Airbus fabrikası kapandı. Tornado üretimi durdu. Leopar'ı üreten Krup Çelik iflasın eşiğinde. Lürsen werft Türkiye'ye taşında. (Bizim gemileri üretiyor) M.A.N Türkiye'ye taşında. Folksvagen gelmedi, şimdi üzülüyor. Magirus Deutz bizde uzun zamandır Dolmuş üretiyor. BMW'yi bir tek biz kullanıyoruz. Almanya'da neredese hiç yok. Mercedes'de öyle. Audi daha var sanırım.

Var mı Almanya'da üretim? Airbus fabrikası kapandı. Tornado üretimi durdu. Leopar'ı üreten Krup Çelik iflasın eşiğinde. Lürsen werft Türkiye'ye taşında. (Bizim gemileri üretiyor) M.A.N Türkiye'ye taşında. Folksvagen gelmedi, şimdi üzülüyor. Magirus Deutz bizde uzun zamandır Dolmuş üretiyor. BMW'yi bir tek biz kullanıyoruz. Almanya'da neredese hiç yok. Mercedes'de öyle. Audi daha var sanırım.
Bizde derken sen ucuza üretiyorsun onlar kaymağını yiyor. Tabii ekonomi hocan bay Recep olursa böyle konuşman normal.

Bizde derken sen ucuza üretiyorsun onlar kaymağını yiyor. Tabii ekonomi hocan bay Recep olursa böyle konuşman normal.
Tamamen bizdeler. Yönetim dahil. Almanya'da artık Magirus da, Deutz da yok. M.A.N bir tek boru üretiyor Almanya'da (şimdilik)

Tamamen bizdeler. Yönetim dahil. Almanya'da artık Magirus da, Deutz da yok. M.A.N bir tek boru üretiyor Almanya'da (şimdilik)
Seni avutmak gerçekten çok basitmiş yaaa. Google bile salak yerine koymuş. Çok üzülüyorum senin adına.

Onun için mi üljeyi terk edip buraya gelmek istiyorsun ana beceremiyorsun?
Anladım seni. Sen beni orada istemiyorsun. Çünkü ben daha yakışıklıym. Katıldığın çılgın partilere bu nedenle beni götürmek istemiyorsun. Çok bencilsin. Geçen sene İnside Fourioza 2 adında bir film izlemiştim. Orada gördüm nasıl tür partilerde eğlendiğini. Belki seni de gördüm orada, ama tanıyamamış olabilirim.

Hanımlar beyler biliniz ki altın gördüğü yeri unutmaz. Baktınız unuttu o zaman sizde onu unutun ama unutmaz bu böyledir.

• Ağlama
Tepkiler: ne
Piyasayı at gözlüğü ile takip eden herkes kendi açısından ciddi zarara girdi. Altın bir gün arayla %26 kâr ettirdi. 2250 gr. altını 28 Ocakta elimden çıkardım ve 4.020.615₺ kâr elde ettim. Bir gün ara ile 590 gr. altın kârı söz konusu.
2 Ocak tarihinde gramını 100.72'den aldığım 30.500 gr. gümüşü altınla beraber aynı gün elimden çıkarttım ve geriye 2.059.055₺ kâr bıraktı.

Altın onsu ile dolar endeksi genelde ters korelasyonludur. Eğer yatırımınızı madeni olarak yapmayı düşünüyorsanız FED Politikası'nı gözden geçirin, her ay açıklanan CPI, PCE ve NFP verilerini ve küresel/jeopolitik riskleri (VIX/DXY) - (RANE - CFR) göz ardı etmeyin.

Herkes aynı yöne baktığında, kimse uçurumu görmez.

bitcoinin de içinden geçiyorlar
orda biraz nakit var
bekliyorum

Bir yerinde dur be

Gram altin yok kuyumcularda :D Kuyumcularin yatacak yeri yok.....

Geri