Altılı Masa'nın Adayının Lefty Olması

• Kullanıcı Hatem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu masada en çok yıpranan lefty oldu,
tek başına vatozlarla, zarganalarla, karetta karettalarla mücadele etti, yılmadı. doğru bildiğinden şaşmadı, hiç gerisine bakmadı.
ama kendisi de takdir eder ki bu siyaset işi pis iş. boş versin. emeklilikte yaşa takıldı mı takılmadı mı bilmiyorum ama imkanı varsa çıksın biraz yurt dışı gezsin. mesela önümüzdeki ay venedik'te maske festivali var, ben gidemiyorum o gitsin.
haketti.

@Hatem
Nereden aklına geliyor bu işler?:)

bu masada en çok yıpranan lefty oldu,
tek başına vatozlarla, zarganalarla, karetta karettalarla mücadele etti, yılmadı. doğru bildiğinden şaşmadı, hiç gerisine bakmadı.
ama kendisi de takdir eder ki bu siyaset işi pis iş. boş versin. emeklilikte yaşa takıldı mı takılmadı mı bilmiyorum ama imkanı varsa çıksın biraz yurt dışı gezsin. mesela önümüzdeki ay venedik'te maske festivali var, ben gidemiyorum o gitsin.
haketti.
Henüz yolun başındayız @nedebenmecnun

Seçim sonrası yapılacak kutlamalarla stresimizi atarız.:)

Venedik'teki festivale şimdi baktım ancak 4 Şubat ile 21 Şubat arasındaymış ve çok eğlenceli bir organizasyona benzese de tarihler bana uymaz.:(

Önerin için teşekkür ederim.:)

Lefty kazanacak çok inandı çünkü Sjsjs

Daha iyisinimi bulacağız. En mantıklı aday, kafama yattı

Teşekkürler @Emare ciğim. :emoji_purple_heart: :emoji_purple_heart::emoji_purple_heart::emoji_purple_heart:
Seçimi alalım da hayvan hakları konusunda da çok güzel projeler hayata geçecek ve en önemlisi barınak koşulları iyileştirilecek.
En en ennn çok istediğim bu işte.. eşit şartlar sağlıklı ortam.. o zaman rahatlarız tam anlamıyla :emoji_two_hearts:

Nereye transfer olacağım?:)
63bd55a717aca9089048f8f7.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri