Alternatif Oscar Ödülleri - 2025

Konu sahibi son olarak 32 gün önce görüldü
karamuratbenim'in radyo yayınından sonra onurcan nefreti doğmuş.....
2022'de üye olmuşsun. bilmemem doğal. 2 dakkalık radyo yayınıyla birisine nefret (sen öyle dediğin için, normalde nefret kontenjanımda birkaç fb'li ve siyasi var) duyacak kadar önemsemem........ ben üye olduğumdan beri ayarım böyle tiplere. yıllardır engelliydi zaten ama birçok kişinin engelini açtım. bu tip de onlardan birisi. affedersin s*çtığı bok kurumamış velet gelmiş bozuk demiş :)))) yoksa kim gibler yalova kaymakamını..........

2 yüz verip g*tünü kaldırdınız 2 günde, kendini bi halt sanıyor......

herkes konu içerisinde gülüyor, eğleniyor, bozuntuya vermiyor. illa çıkıntılık yapacaksınız.dhdjf gül, geç. ha beceremiyorsanız da yok sayın birbirinizi olsun, bitsin :d
Hayatım kimin mizah Kimin giydirmeli yazdığını anlayabiliyoruz öyle değil mi
Her ne kadar mizah ve goy goy amaçlı yapılsa da bu Forum etkinlikleri çoğu kişi incindeki zehiri kusmak için yazıyor
Ben kimseye bu amaçla yaklaşmıyor olsam da bana yapılanı da göz ardı edemem :)
Gerçekten çok sıkıldım artık sırf bana yapılana karşılık verdiğim için kötü ve kavgacı anilmaktan nedense herkes bu durumu görmezden geliyor

Hayatım kimin mizah Kimin giydirmeli yazdığını anlayabiliyoruz öyle değil mi
Her ne kadar mizah ve goy goy amaçlı yapılsa da bu Forum etkinlikleri çoğu kişi incindeki zehiri kusmak için yazıyor
Ben kimseye bu amaçla yaklaşmıyor olsam da bana yapılanı da göz ardı edemem :)
Gerçekten çok sıkıldım artık sırf bana yapılana karşılık verdiğim için kötü ve kavgacı anilmaktan nedense herkes bu durumu görmezden geliyor
yine yanlış anlıyorsun…….. mesajım sadece sana değildi, ikinize de dedim. fazla fevrisin, sakin kal, lütfen

yine yanlış anlıyorsun…….. mesajım sadece sana değildi çünkü, ikinize de dedim. fazla fevrisin, sakin kal, lütfen
Sana itafen değil genel yazdım forumda yaratılan algı bu çünkü
Kürt kedisi kötü Kürt kedisi kavgacı
Kimse de demiyor ki "durduk yere kimseye kavga etmiyor yapılana karşılık veriyor " diye bunu anlatmaya çalışıyorum

Sana itafen değil genel yazdım forumda yaratılan algı bu çünkü
Kürt kedisi kötü Kürt kedisi kavgacı
Kimse de demiyor ki "durduk yere kimseye kavga etmiyor yapılana karşılık veriyor " diye bunu anlatmaya çalışıyorum
bunun yeri bu konu değil ki. sadece seni yazmamış mesela olumsuz(?) kategorilere. e, kimseden ses çıkmamış. sen de sürekli karşılık verme, saldırı modundasın. belki de o yüzden yanlış anlaşılıyor olabilirsin, hı? raporla, geç. ben her bana laf sokana cevap verseydim, ohooo.jjdjdj

Ya arkadaşlar genel bir açıklama yapayım yayınlarda o kadar bahsetmeme rağmen hala aynı durumlara devam eden insanlar var biz bu foruma eğlenmek gülmek günün stresini atmak için geliyoruz goy goy mizah yapıyoruz her seferinde neden algı yaratıyorsunuz hiç anlamıyorum bende yaşça büyük yaşını başını almış insanlarsınız sizin bana örnek olacak yol gösterecek yaşta olmanıza rağmen ben size yol gösteriyorum biraz kitap okuyun kültürleşin.

Ya arkadaşlar genel bir açıklama yapayım yayınlarda o kadar bahsetmeme rağmen hala aynı durumlara devam eden insanlar var biz bu foruma eğlenmek gülmek günün stresini atmak için geliyoruz goy goy mizah yapıyoruz her seferinde neden algı yaratıyorsunuz hiç anlamıyorum bende yaşça büyük yaşını başını almış insanlarsınız sizin bana örnek olacak yol gösterecek yaşta olmanıza rağmen ben size yol gösteriyorum biraz kitap okuyun kültürleşin.
Güzel başladın da sonu olmadı....

Güzel başladın da sonu olmadı....
Öyle deme kitap okumak insanın zihniyeti fikirlerini ve düşüncelerini değiştirir bana böyle öğrettiler ve faydasınıda gördüm.

Kaldırdığımız gtlerin pilotu biziz dedikten sonra ortalığı daha karmaşık hale getirmeye davet ediyorum
Sana iyi yayınlar dinlerim ama konuk olmam tşkler.

Geri