Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Avrupa’ya huzuru getireceğiz inşallah o günler yakın..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Onlara sorgusuz Vize, bana yok.Bunlar şeriat isteyen uyuzlar, tümünü sınır dışı edeceksin. Çok istiyorlarsa İran'a, Afganistan'a, Suuidi Arabistan'a ve benzeri uyuz ülkelere gidip şeriatı yaşayabilirler, bizi rahat bıraksınlar yeter.
Senin oy verdiğin parti de bu uyuz şeriatcılardan farklı değil. Beni sınır dışı ederlerse senin yanına gelirim.Onlara sorgusuz Vize, bana yok.
Onlar kalır, seni sınır dışı ederler.
İstanbul Havalimanı'nda kendini beş parasız, bir don, bir atlet ile buursun.
Beş parasız Havaalanı'na bırakılırsan zor gelirsin. Yürüyerek bir Ay.Senin oy verdiğin parti de bu uyuz şeriatcılardan farklı değil. Beni sınır dışı ederlerse senin yanına gelirim.
Sınırdışı ederlerse uçağa bindirirler, sen beni İstanbul havalimanından alıp köyüne götürürsün. Artık bir keçi de kesersin hoşgeldim diye.Beş parasız Havaalanı'na bırakılırsan zor gelirsin. Yürüyerek bir Ay.
Allah nasip etmiyor işte onların arasında olmayı..Seni göremedim Yabaniyeciğim, umarım oradasındır. akdjdjjd
Evde ikram edebileceğim Bisküvi yok. Sen en iyisi Konya'ya yürü.Sınırdışı ederlerse uçağa bindirirler, sen beni İstanbul havalimanından alıp köyüne götürürsün. Artık bir keçi de kesersin hoşgeldim diye.
Bu kadar cimri olma, sen yanıma gelsen krallar gibi ağırlarım ama sen gelemiyorsun. Rize'de köyünde beslersin beni. Ama yanımda tekbir getirme gıcık oluyorum.Evde ikram edebileceğim Bisküvi yok. Sen en iyisi Konya'ya yürü.