Allah yoksa ateistler neyi inkar ediyor?

Konu sahibi son olarak 1240 gün önce görüldü
insanoglu dünyaya niye gelmiş nicin gelmiş yiyip icin yok olmak icin mi acaba ?

Varlığı iddia edileni inkar ediyorlar.

Ben ateistim ve Allah'ın varlığını inkar ediyorum. Dikkatini çekerim, yokluğunu inkar ettiğim yok. Yok zaten. İnsan da düşünen bir hayvandır ve dediklerini yapıyor zaten. Acizdir, elinden başka halt da gelmez... ve çiftleşmek için kafa tokuşturan yabani erkek koyun( Baran )lardan farkı yok...

Ya bişi dicem :d
Şeyi inkar ediyoruz, eş...
Neyse, sustum taam :d

images

insanlar caresiz kaldımı Allah'a sıgınma yoluna gider bu bir Ölüm'e yaklasma esnasında yada cozüm bulamadıgı cok cok nadir konularda olur Allah herkeze hidayet versin sokrates tsk ederim .

Ateistler tanrının varlığını inkar etmez. Ateistler tanrının varlığını reddeder.

İnkar var olan bir şeyin reddedilmesi anlamı taşır.

Direkt sizin sorduğunuz gibi olmasa da buna dair sorular mevcut. Mesela "Evrende neden hayat var?", "evren hep var mıydı yoksa sonradan mı ortaya çıkmıştır", "varlığın kökeni nedir" gibi... Bunlar ateistlerin büyük çoğunluğunun bilime havale ettiği sorulardır.

Yıllar geçti,
Bu konuların modası geçmedi.

Google amcayı ziyaret edip.
Sık sık sorgulayın,
Çok güzel bir database.

insanlar caresiz kaldımı Allah'a sıgınma yoluna gider bu bir Ölüm'e yaklasma esnasında yada cozüm bulamadıgı cok cok nadir konularda olur Allah herkeze hidayet versin sokrates tsk ederim .

Allah kelimesi kaynak olarak sümer ve asurlulara dayanır. Ayrıca Allah El-ilahtan gelmektedir. El-ilah ise arapların en güçlü ay putunun adıdır.

Amin kelimesinin kökeni mısırdır. Rahiplerin Amon-Ra yı onurlandırmak için her duanın sonuna eklemesiyle ortaya çıkmıştır.

Sünnet kaynak olarak yine mısıra kadar giden bir gelenektir.

Namaz, oruç, hac ve kurban islamiyet öncesi dönemden kalma adetlerdir. Bunun dışında yağmur duası da islamiyet öncesi dönemden kalmadır. Allahtan ziyade Tengriye sığınmanızı tavsiye ederim.

Açlık yoksa firincilar neden ekmek üretiyor?

Geri