ALLAH TÜRK ORDUSUNU KORUSUN.

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Arkadaşlar zerre sayginiz varsa askere birbirinize girmeyin.

Bakin sehit haberinden daha korkuncu askerlerimizi bizzat Ruslarin bombalamasi. Isin en korkutucu tarafi bu. Bu is bakalim nereye varacak.

Muhalefet felan suan saglikli bilgi almadan konusmasi akillica olmaz. Sakin olalim LUTFEN

Gece bombardimaninin videosu geldi şuan. Bombardimanin devam ettiği soyleniyor

Hükümetin ne olduğu belli zaten dedim yukarıda. Muhalefetin hiç mi haber kaynağı yok? Bir tane muhalif kanal çıkıp da şehit sayısı 9 dan daha fazla diyemiyor mu?

Askeri kaynaklara ulaşabilirler mi bilemiyorum. Hastaneden şehit haberlerini öğrenebilirler, bunları da hükümetten önce halk ile paylaşabilirler mi, paylaşırlar ise sonuçları ne olur, bilemiyorum.

Diğer parti liderleriyle birlikte acil bir toplantı yapılacaklar.Ondan sonra Kamuoyu önlerine çıkacaklar.

Askeri kaynaklara ulaşabilirler mi bilemiyorum. Hastaneden şehit haberlerini öğrenebilirler, bunları da hükümetten önce halk ile paylaşabilirler mi, paylaşırlar ise sonuçları ne olur, bilemiyorum.
Paylaşmaları gerekiyor. O zaman hükümete çanak tutmaktan başka biseye yaramiyorlar hocam.

Çok fazla ses kaydı ve görüntü geliyor. 65. Tugayin bir bolugunun şehit olduğu, sadece 40 a yakın şehidi kirpilerle Cilvegözü ne getirdiklerini söylüyor askerler. Daha enkaz altında kalanların olduğu söyleniyor. BUNLAR İDDİA. Bunca bilgi kirliligi arasından hangisi doğru bilemiyoruz.

Başımız sağ olsun, Allah rahmet eylesin.
Hatay Valisi 9 şehit ve ağır yaralılar var dedi. Bu açıklamaya göre maalesef şehit sayımız artacak gibi. Ve infiale neden olmamak için ilk etapta 9 denmiş gibi geliyor bana.
Eğer Rusya tarafından bir saldırı söz konusuysa durum daha da vahim.

60 şehit haberi aldım bende. Şu an bunlar gerçekse bile herhangi bir ayaklanma olmaması için söylemiyor olabilirler. Umarım bu haberler doğru değildir. Bizim için 1 şehit haberi bile yeterince üzücü iken bu söylemler, iddialar çok fazla.

Valinin söylediği haberi çoktan geçtik maalesef. Vali de 22 şehit diye düzeltmiş maalesef.
Yangına körükle gitmesek artık, Malatya'dan jetler kalkmış, biraz önce uçak sesleri işitmiştim zaten.
Bizim ne işimiz var gerçekten :(
Suriyelilerin Avrupaya geçiş serbestisi de her an gelebilir. Tutmayacağız artık.

Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin.Çok şey söylenir çok sitemler var,ama insan susuyor.Diyecegim tek şey bu bataklık bizim değil.Bu vatan evladı kimsenin tetikçisi olmamalı.Şehitler tepesi diye bir olumlama,evine ateş düşenlerin yarasına merhem olmaz.Diyeceğim tek şey, bitsin artık bu genç ölümler.Savunmasız bir halde oralarda bulunan Askerlerimizi sadece ve sadece Allah korusun.
Savaşların olmadığı bir dünya diliyorum.Bu topraklar genç bedenlere doydu.Kana doymayanları da Allah helak etsin.

Alıştıra alıştıra açıklama yapıyorlar resmen.

yabancı haber ajansları çok fazla sayı veriyor.

Mülteciler için sınır kapılarının açıldığı haberi var.

Evet.
Pandora nin kutusu acildi artik.

Geri