Allah Beni Böyle Yaratmış - Pucca Günlük

Konu sahibi son olarak 4522 gün önce görüldü
0000000390748_3_1.jpg

Sanal âlemin en bilinen isimlerinden PuCCa, hikâyelerine kaldığı yerden devam ediyor. İlk kitabı "Küçük Aptalın Büyük Dünyası" ile bol bol güldüren, ikinci kitabı "Ve Geri Kalan Her Şey" ile yer yer hüzünlendiren PuCCa, serinin üçüncü kitabı "Allah Beni Böyle Yaratmış"ta "Ayaklarına kadar uzanan simsiyah montu ile Kenan İmirzalıoğlu'nun içerisine bisiklet pompasıyla hava basmışlar gibi duruyordu" diye tanımladığı, şimdiye kadar hiç yazmadığı Ankaralı'yla ilişkisini ve üniversite hayatını anlatıyor...

"Yediğini, içtiğini, gezdiğini gördüğünü değil, bize başına neler geldiğini söyle" dedirten tek yazar olma özelliğini kimselere kaptırmayan PuCCa, bu kez de ilk paragraftan itibaren onu neden bu kadar sevip merak ettiğimizi bize yeniden kanıtlıyor.

Bu arada, bizden duymuş olmayın ama, yine çok güleceğiz!

Bunlarda yazar oluyor ve okuyucu kitlesi genç bayanlardan oluşuyor ya bir şey diyemiyorum .

Hakkaten ya bir ara ne popülerdi şu Pucca.:) Okuyamadıklarımdan..

Pucca ilk yazmaya başladığında, daha ünlü değilken de takip ettiğim birisi. Çok akıcı yazıyor.

hepiniz regl oldugunda ped isterken birinden binbir türlü saklanirken bu gadin sirf bunu rahatlikla paylasiyo diye adi cesur oldu .s.s

Sanaldan sonrasını okumadım. Gerçekten? Gidiyorum bu konudan hadi.

Geri