Alkollü İçeçekler Yasaklanmalı mı?

Konu sahibi son olarak 973 gün önce görüldü
Alkollü İçeçekler Yasaklanmalı mı?

Günümüzde alkollü içecekler sizce yasaklanmalımıdır?

Tabikide yasaklanmamalı !!
Ölçülü içildiği sürece kimse kimseye karışmamalı diye düşünüyorum.

Eskiden kadınlar alkolik kocalarından dayak yerdi şimdi ayıklar tarafından öldürülüyor.

Yasaklansın bence. Ben bırakıyorsam herkes bıraksın banane.

Kesinlikle yasaklanmalı. Esrarı da kararında içerseniz bir şey yapmaz ya da kokaini de ama alkol de bunlar gibi uyuşturucudur. Ütopya biliyorum yapamazlar ama kesinkez yasaklanmalı.

1920 1933 arasi ABD de uygulanmis bir yasaklanma.
Prohibisyon adi altinda alkolu üretmek,ticaretini yapmak ve tüketmek yasakti.
Nedeni ise,mesai sonunda alkole sarilan iscilerin alkolün etkisinden cikamayislari ve alkolün etkisi ile cikan kavga ve kargasalar ve de saglik.
Olay bu ya, karaborsa uctu.Insanlar duramaz alkolsuz.
Al Capone ve türevleri, halki alkol ile bagdastirabilmek icin geride bir cok ceset birakmistir.Ev yapimi alkol ile ölülerin sayisi rakamlarla izah edilemiyordu bile.Amac ters tepti.Keza şarapcilik fahiselikten daha eski bir ticari aractir.Talep hep yüksektir.
Bu 13 sene icinde kazanan ve dünya markasi haline gelen bir marka olustu.
Coca Cola.
Bundan ziyade pek bir ise yaramadi.
Sahsen ben yasaklanmasina karsiyim.
Bilincli tüketmek ve ya tüketmemek...bununla ilgilenilmeli.

Duymamış olayım rakının, viskinin yerini ne tutacak sonra kendilerine yasaklayabilirler bana kimse yasak koyamaz. ;)

Yoo neden yasaklansın.
g.tüyle içen içemesin.
içiyosada yatsın aşşa zıbarsın.

Zaten zamlar yüzünden herkes kimyager oldu. Evde rakısından votkasına kadar yapar olduk.
Kim neyi yasaklıyor hayırdır. :npsrn:

İçmeyin ya bırakın :/
Kendimi yalnız hissediyorum. Sigaraya yeniden başladım . Alkole de tekrar baslamamak için direniyorum 10 gun oldu 10!!!!!!!!!
Rakısız geçen günlerim acı çekiyor.
#direnvague .
#rakiyasaklanmali.

Alkolü burda yasaklasak da mı saklasak, oh george
Alkolü yoksa yasaklamasak da mı saklasak, oh george

Alkolden daha tehlikeli olan şeyler var.Örnegin dini bidat'larla alt üst edenlerin, kişiler üzerinde yarattığı afyon etkisi.Alkol kişiye zarar verirken,bunlar topluma zarar vermekte.
Kişiler neyi arzu ediyorsa onu yapabilirler.

Yıkılsın camiler, açılsın meyhaneler. -Müslüm Gürses-

Kesin yasaklanmalı ve ağır cezalar getirilmeli.
Bir düşünün, hastalandınız, ameliya tek çare, her şeyi sigorta karşılıyor, cerrah yalpalayarak ameliyathaneye giriyor.
Alkol öldürür.

Rakı Olmadan Balığın Ne Anlamı Olur Yasaklanmasına Karşıyım...

Geri