Ali Koç kanadından Jose Mourinho hamlesi: Mario Branco devrede

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Aziz Yıldırım'dan sonra Ali Koç'tan da Jose Mourinho hamlesi geldi. Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco'nun Mourinho ile bir araya geldiği öne sürüldü.

Aziz Yıldırım'ın başkan seçilmesi durumunda teknik direktörlük görevine Jose Mourinho'yu getireceğini açıklamasının ardından Portekizli teknik adamla ilgili bir hamle de Ali Koç'tan geldi.

Milliyet'in haberine göre Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, Jose Mourinho ile bir araya geldi.

Görüşmelerde mesafe katedilmesi durumunda Ali Koç'un Mourinho ile masaya oturacağı haber detayında yer aldı.

Yine haberde Aziz Yıldırım'ın ise Jose Mourinho ile büyük oranda el sıkıştığı aktarıldı.

Aziz Yıldırım'ın Mourinho'nun menajeriyle son detayları görüşmeye başladığı vurgulandı.

Fenerbahçe'de başkan kim seçilirse seçilsin tercihin Portekizli teknik adam olacağı kaydedildi.

Kaynak

173d53dd8c10462aa09ec87baa90cc0c.jpg

Zidane ismi de geçiyor ve demek ki yeni sezona çok iyi hazırlanıyoruz.:)

Ali Koç da hemen harekete geçti. Portekizli ile aynı seviyede bir teknik adam getirme çalışması başlattı. Listesinde Antonio Conte, Zinedine Zidane ve Jogi Löw var. Özellikle Fransız teknik adam konusu ciddiye binecek gibi.

Kaynak

Aziz babba 300 milyon euro ile geliyor… Hatrı sayılır zenginlerin sponsorlukları hariç… :p

ali koçtan tarihi fark yemişti seçimde tekrar bir faziaya dayanacak gücü yok fenerlilerin

Azîz başkan gelsin bi 6 sene daha şampiyon olmayalım bu ali koçun fb li olduğuna şüpheliyim koskoca camia krunic serdar aziz gibi ikinci lig futbolcularından medet umuyor.
Ayrıca aziz başkan morinho ile yüz yüze görüşürken hemde 2 saat ali koç meneceri gönderiyor.
Hedeflere bakalım
Uefa da final oynayıp kupa alacaktık olmadı
Konfederasyon kupası olmadı
Süper kupa olmadı
Ziraat kupası olmadı
Süper lig olmadı
Şimdi gs yi sahasında yenmek var elde kalan
Bu galatasay bu fenere 5 gol atmazsa o takımada yazıklar olsun .
Şimdi diyelim fb sahasında gs yi yendi eee ne olacak fb şampiyonmu olacak. Yahu adamlar 19 mayısta 3 kupa birden alManin hesabini yaparken bizde acaba 3un 1i ni alirmiyiz diye sıraya girdik .

Sanki onlarda gelmek için sırada bekliyordu. Konferans Ligi çok önemli o antrönörler için, oraya ancak FB ile düşerler.

Sanki onlarda gelmek için sırada bekliyordu. Konferans Ligi çok önemli o antrönörler için, oraya ancak FB ile düşerler.
Şampiyonlar Ligi'nden Avrupa Ligi'ne düşmüş ve ilk maçta elenmiştiniz. Biz ise Konferans Ligi'nde çeyrek final oynadık!!!
Avrupa Ligi'nde tek bir maç bile kazanamayan bir takım için çok iddialı sözler...

benim için gelmiş geçmiş en iyi hoca. çok büyük sempatim var ancak kariyeri düşüşte. kariyerini geçtim, berbat futbol oynatıyor. spurs kötüydü, chelsea kötüydü, manu idare etti, roma rezaletti ve hepsinden önemlisi ağır şartları olan biri. genç oyunculara da yönelmez. salah, de bruyne hiç denemediği isimler mesela. fenerbahçe iyi düşünmeli ve olaya cv olarak bakmamalı. tabii gelirse oturur basın toplantılarını izlerim o ayrı.

Jose Mourinho Türkiye'de hakemlerden çok kırmızı kart görür,çok hocayla maçta birbirine girer.kaosu seviyor fakat hakemler burda çok kart verir oyundan atılır.rahat durmazsa ki durmaz adamın mizacı bu çok maçta atılır.

başarılı olur olmazını bilemem benim düşüncem yukarda yazdığım gibi.

benim için gelmiş geçmiş en iyi hoca. çok büyük sempatim var ancak kariyeri düşüşte. kariyerini geçtim, berbat futbol oynatıyor. spurs kötüydü, chelsea kötüydü, manu idare etti, roma rezaletti ve hepsinden önemlisi ağır şartları olan biri. genç oyunculara da yönelmez. salah, de bruyne hiç denemediği isimler mesela. fenerbahçe iyi düşünmeli ve olaya cv olarak bakmamalı. tabii gelirse oturur basın toplantılarını izlerim o ayrı.

Chelsea da oynattigi futbol adami kanser eden tiptendi.1 veya 2 . Golden sonra,takim olarak geriye cekilip top cevirmekten gayri taktigi yoktu.Fener ile mayalari ne kadar tutar bilinmez,ancak hakemlerimizin performansi malum,su radde de gelecek sezon lig alt ust olur.GS de onursal teknikdirektor olarak Arsen Wenger’i getirse,Morinyo ile birbirlerini yerler.

Chelsea da oynattigi futbol adami kanser eden tiptendi.1 veya 2 . Golden sonra,takim olarak geriye cekilip top cevirmekten gayri taktigi yoktu.Fener ile mayalari ne kadar tutar bilinmez,ancak hakemlerimizin performansi malum,su radde de gelecek sezon lig alt ust olur.GS de onursal teknikdirektor olarak Arsen Wenger’i getirse,Morinyo ile birbirlerini yerler.

lig için inanılmaz bir isim. hakemleri bir tarafa bırakıyorum, dünyanın gözünü biraz daha buraya çevirir. kime sataşacak, kiminle kavga edecek diye oturur izlerler. burası bile heyecan verici. bakalım nasıl bir karar alacaklar.
(arsene futbol katilidir.)

Fenerbahçe gibi bir takıma da böyle bir teknik direktör yakışır ve zaten dünya deviyiz, bu sayede daha da devleşiriz!

Geri