Alex de Souza, Antalyaspor ile anlaştı

Lefty

Yönetici
Supervisor
Antalyaspor, Beşiktaş'ın teknik direktör adayları arasında yer alan Sergen Yalçın'ın ayrılığı sonrası Fenerbahçe'nin efsane oyuncusu Alex de Souza ile anlaştığı öne sürüldü.

Türkiye'de bir dönem Fenerbahçe forması giyen ve taraftarın sevgilisi haline gelen Alex de Souza, kariyerine teknik direktör olarak devam ediyor. Son olarak ülkesi Brezilya'da Avai'yi çalıştıran 45 yaşındaki genç teknik adam, Süper Lig' sürpriz bir takımla dönmeye hazırlanıyor.

Ajansspor'dan Salim Manav'ın haberine göre Antalyaspor, Beşiktaş'ın teknik direktör adayları arasında yer alan Sergen Yalçın'ın ayrılığı sonrası Fenerbahçe'nin efsane oyuncusu Alex de Souza ile anlaştığı öğrenildi.

Antalyaspor, Alex de Souza'yı Türkiye'ye getirdi
Ulaşılan bilgilere göre Antalyaspor, mayıs 2023'ten beri takım çalıştırmayan Alex de Souza ile geçtiğimiz iki ay önce görüşmelere başladığı öğrenildi. Ayrıca Brezilyalı oyuncunun, bu hafta Antalya'ya da geldiği de ortaya çıktı.

2015'te futbolu bıraktıktan sonra çeşitli eğitimler alan Alex de Souza, teknik direktörlük kariyerine Sao Paulo U20 takımında başladı. Burada harika işlere imza atan Alex, takımı ile çıktığı 19 karşılaşmada 2.11 maç başı puan ortalaması yakaladı.

Kaynak

Lefty

Yönetici
Supervisor
Fenere niye gelmemiş.
Teklif edilmedi bence ya da sonradan duruma göre gelmek ister ancak şu an Jose Mourinho'nun ismi geçiyor.

Plesk

Özel Üye
Teklif edilmedi bence ya da sonradan duruma göre gelmek ister ancak şu an Jose Mourinho'nun ismi geçiyor.

başkanlığı bırakacak bir adamın yeni hocayı seçmesi kadar saçma bir durum yok. bir kulüp bu kadar amatör yönetilir.
gerçi ben bırakacağını düşünmüyorum orası da ayrı bir konu.

Lefty

Yönetici
Supervisor
başkanlığı bırakacak bir adamın yeni hocayı seçmesi kadar saçma bir durum yok. bir kulüp bu kadar amatör yönetilir.
gerçi ben bırakacağını düşünmüyorum orası da ayrı bir konu.
Bırakmayabilir ancak yeni sezonu şimdiden planlamak amatörce değil ve yeni gelene de kolaylık olur.

Üst Alt