Alemin Kralı Geri Dönüyor: Crysis 4 Resmen Duyuruldu [Video]

• Kullanıcı Thor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Oyun Haberleri
Konu sahibi son olarak 1221 gün önce görüldü
Oyun dünyasının en sevilen serilerinden biri olan Crysis, bugün Crytek'in sürpriz duyurusuyla yeniden gündeme geldi. Crytek, serinin beşinci oyunu Crysis 4'ü resmen duyurdu.

2007 yılında ilk oyunuyla çıkış yaptığında o günün bilgisayarlarını doğduğuna pişman eden, grafik ve oynanış anlamında bir devrim yaratan Crysis, günümüzde de pek çok oyuncu tarafından en sevilen oyun serileri listesinde tutuluyor. Müziklerinde dahi Hans Zimmer gibi bir besteciyi barındıran bu serinin geri dönmesi içinse yıllardır dilek tutuluyor.

İşte o dileklerimiz ve beklentilerimiz, en sonunda gerçek oluyor. Serinin geliştiricisi Crytek, bugün yaptığı sürpriz paylaşımla birlikte Crysis serisinin beşinci yeni oyunu olacak Crysis 4’ü resmen duyurdu. Şirket, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bir de kısa, oyun hakkında hiçbir bilgi içermeyen ancak şimdiden tüyleri diken diken yapan bir videoya yer verdi.

Crysis 4 duyuru videosu:​

Duyuru videosundaki bazı ufak detaylar:​

crysis 4

Duyuru videosunda seride gördüğümüz MV-24 isimli hava aracını açık bir şekilde görebiliyoruz. Bundan hemen bir sonraki sahnedeyse nano kıyafeti giyen karakterin kafasını görüyoruz. Ardından yıkılan bir bina ve nano parçacıklarla oluşa ‘4’ yazısıyla karşılaşıyoruz.

crysis 4

Sosyal medya fragmanla heyecanlandı:

Crytek’in geçtiğimiz dakikalarda yayımladığı duyuru videosuyla birlikte oyuncular da elbette duyuruya yönelik tepkilerini paylaşmaya başladı. “Bir Crytek Duyurusu” şeklinde paylaşılan videoya ve duyuruya gelen tepkilerden bazıları şu şekildeydi:

2c516a280f9a294a384ff7d7f8765602e454feef.jpeg

fc7055d9b093f7fa10b32983042c1a18ef1023f3.jpeg

4024e94c357a91afaedccb4703990feeaa958d2b.jpeg

Webtekno

oyun dünyasına uzaklığımı şöyle ifade edeyim, başlığı görünce şafak sezer'in dizisi geri dönüyor sandım ilk...
sims'ten yok mu haber? sims oynayalım sadece sims.

oyun dünyasına uzaklığımı şöyle ifade edeyim, başlığı görünce şafak sezer'in dizisi geri dönüyor sandım ilk...
sims'ten yok mu haber? sims oynayalım sadece sims.

Aklıma geldi aslında, başlıktan farklı anlaşılma olur diye :D
Simsle alakalı haber görmedim hiç, görürsem paylaşırım :)

Geri