Aldatan kadına ne yapmalı?

Konu sahibi son olarak 797 gün önce görüldü
Oturup konuşursun yollar ayrılır yada devam eder. Ne yapmalı derken ? Böyle bir sorunun bu şartlarda sorulması bana doğru gelmiyo. Öldürülmeli felan mı diyelim?? Ki demeye de gerek yok zaten öldürülüyor

Önceden bu konuda çok katıydım. Aslında genel çerçevesiyle düşüncemin kemik kısmı halâ aynı. Aldatmanın bir kimlik sorunu olduğunu ve kişilik sahibi insanın aldatmayı tercih etmeyeceğini düşünüyorum. Fakat istisnai durumlar da olabilir. Kadını bu duruma iten nedir? İlgisiz bir eş, onca çabasına rağmen sağlıklı ilerlemeyen bir evlilik vs vs.. Bazen o kadar sonuç odaklı oluyoruz ki duruma teşvik eden, yönlendiren noktaları es geçebiliyoruz. Konunun bir bütün olarak değerlendirilebilmesi için bu da şart, sonuca götüren nedenler neler?
Ne yapmalı sorusuna gelince güven kaybının yaşandığı bir ilişkiyi devam ettirmek ne derece mümkün bilmiyorum fakat çözülebiliyorsa sorun çözülmeli aksi takdirde yol ayrımı.

Neden erkekler değil;dd
Ne istiyorsunz kadınlardan;d
Sebebi basit değil mi yine şeytan taşlar gibi taşlamışlar erkekleri :) Yahu Bir erkek bir kadını başka bir kadınla aldatıyor suçlu Niye erkek oluyor? Birbirinize kazık atarsınız günah keçisi olan biz yazık Olmaz böyle iş..!

Aldatan kadını rejm uygulaması ile taşlamalı :) hem aldatmasından dolayı hem erkeklere iftira atmasından dolayı hahaha. Eminim taş atanların çoğu erkek ise Oh Olsun diyecektir. Şimdi ben köşeye çekiliyorum bana ulaşamayacak taşlarınızı izleyeyim :)

aldatan cesasini cekecek

kontagi kes cevrenden uzak dursun

coluk cocuk varsa senin yaninda olsun

İlla öğüt mü verelim Süreyya;

bunlarin uyguladiklari seriat deyil
ataistler kalkipda seriatami yönverecekler
madem ataistsin ohalde biz müslanmarin seriatiyla ne isin var
atais diyerek süslemisler aslinda ataist gevurdur
simdi biz gevurun oyununami gelelim yani

hem nerdeymis islam hukukuna göre kanunlara uyan devlet
terörlerin isgalcilarin gevurlarin uyguladigi insanlik disi olaylari müslümanlara mal etmeyin

Biz ataerkil toplum olduğumuz için namus diye diye büyütülen bir toplumuz. Türkiye’de günümüzde erkeklerin aldattığı kadar kadınların eş değer sayıda aldattığı net bir şekilde tespit edilmiştir. Aldatılan kadın hemen boşanma davası açıp erkeğin donuna kadar alıyor. O nedenle ekstra kavga etmeye, cinayet işlemeye gerek yok. Namus davası adı altında kişiyi öldürüp müebbet(24 yıl) hapis cezasına hükümlü olmaktansa onu namussuzluğuyla bırakmak ve hukuki sonuçları onun aleyhine çevirmek daha mantıklı olur.

Geri