Alanyaspor - Galatasaray (0-1)

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Bugün Okan Buruk kovarım yönetim olsam, bu takımın hali ne yahu, yürüyecek dermanı yok, bir tane geriye koşan yok, her uzun top tehlike.
Bu takım çalışmıyor, küçük takım hocası Okan, şu kadroya adam gibi bir teknik ekip gelmesi lazım.
İlk hafta söyledim Galatasaray ligi yine kazanacak.. Avrupa'da bu takım puan alamaz.

Bugün Okan Buruk kovarım yönetim olsam, bu takımın hali ne yahu, yürüyecek dermanı yok, bir tane geriye koşan yok, her uzun top tehlike.
Bu takım çalışmıyor, küçük takım hocası Okan, şu kadroya adam gibi bir teknik ekip gelmesi lazım.
İlk hafta söyledim Galatasaray ligi yine kazanacak.. Avrupa'da bu takım puan alamaz.
Katılıyorum.

Singoyu da görecez bak. Taş gibi fiziği var, 1 aya kalmaz fizik kalitesi yerlere düşecek.

Öyle şanslıyızki Alanya şanssız olduğu için galip geldik. Haftaya hiç umudum kalmadı, zek çare gene rakibin o gün kötü gününde olması veya şanssızlığı ama bir yere kadar abi.

yıllardır hocası aynı olup bu kadar rezalet futbol oynayan bir takım hatırlamıyorum. umarım liverpool'a tarihi bir skorla mağlup oluruz ve böylece kendisi bırakmak zorunda kalır.

Geri