Akraba Evliliğine Karşı Mısınız ?

Konu sahibi son olarak 973 gün önce görüldü
Hemen herkesin çevresinde bu tür evlilikler yapanlar var. Herkesin aile yapısı, düşünceleri, olaylara bakış açısı farklı olabiliyor. İnsanlar ailesinden, yakın çevresinden ne görürse ondan etkilenir. Kimisi olaya bilimsel açıdan bakmış, kimi dini açıdan vs. Herkes kendi fikrini söylemiş ama başkasının fikirlerini de eleştirmiş ki bu çok normal.
Akrabalık, kan bağı demek herkesin çok fazla idrak edeceği bir şey değil, herkesin akrabalık ilişkileri bir diğerine benzemez.
Ben doğru bulmuyorum, kardeş gibi büyüdük hep, kendim düşünmem akraba evliliği.. neymiş başkasının düşüncelerinine saygı duy, yoo böyle bir düşünceye duymam.. yanlış kim yaparsa yapsın yanlıştır, 8 milyar insan var, akraba mı kaldı dünyada sadece.
Biri çıkıp sünnettir derse şaşırmam .d

Kendisi eminim İslam ile imanın şartlarını ayırt edemiyordur anca saklabanlik yapıyor

beybiler kimse sizin ananiz babaniz sapik demiyor. Onlarin yetistigi kultur sapik. madem yanlis bir sey degil neden ben asla evlenmem diyorsunuz. Yapacak bir sey yok yanlisi kabul edip boyle sizin gibi ben asla evlenmem diyen insanlar yetistirmisler. Ne guzel iste. Zararin neresinden donsek kar…

Bu akrabalardan iki erkek birbirine aşık olsa hemen LGBT başlığı altında her türlü güzellemesi yapılır ve aileleri karsi olsa bile sivil toplum orgutleriyle beraber gonullu 8000 avukat ile savunulurdu.Devamini yazacaktimda neyse yine uzun yazmaktan vazgeçtim.

Bu akrabalardan iki erkek birbirine aşık olsa hemen LGBT başlığı altında her türlü güzellemesi yapılır ve aileleri karsi olsa bile sivil toplum orgutleriyle beraber gonullu 8000 avukat ile savunulurdu.Devamini yazacaktimda neyse yine uzun yazmaktan vazgeçtim.
LGBT: ben ne alaka ya..

Gen hastalıklarına bir sebep de bu değil mi.

neden amcanızın dayınızın oğlu ve ya kızıyla evleniyosunuz ki..saçma

1950 yılında dağların tepelerin köylerinde yaşayan insan akrabadan başka kimle evlenebilir
geçmişe yorum yaparken bugünü göze almamak gerek
bizim nesilde şu an küçükler büyüklerine abi abla der isim bile söylemezler
dördüncü dereceden akrabaları kocaman bir aile olarak görürüz
evlilikler de dışarıdan olur
ben de çok yakın akrabayla evlenmek istemem
evlenenmek isteyene de lanetlenmiş gözüyle bakmam
belki bizim nazımızı bizden başka kimse çekmez diye düşünürsek çok uzaktan bir akrabanın "bilmem kimin bilmem kiminin bilmem kiminin bilmem nesi" olursa evlilik olabilir
yoksa akrabadan ne kadar uzak o kadar iyi

Geri