Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Biri çıkıp sünnettir derse şaşırmam .dHemen herkesin çevresinde bu tür evlilikler yapanlar var. Herkesin aile yapısı, düşünceleri, olaylara bakış açısı farklı olabiliyor. İnsanlar ailesinden, yakın çevresinden ne görürse ondan etkilenir. Kimisi olaya bilimsel açıdan bakmış, kimi dini açıdan vs. Herkes kendi fikrini söylemiş ama başkasının fikirlerini de eleştirmiş ki bu çok normal.
Akrabalık, kan bağı demek herkesin çok fazla idrak edeceği bir şey değil, herkesin akrabalık ilişkileri bir diğerine benzemez.
Ben doğru bulmuyorum, kardeş gibi büyüdük hep, kendim düşünmem akraba evliliği.. neymiş başkasının düşüncelerinine saygı duy, yoo böyle bir düşünceye duymam.. yanlış kim yaparsa yapsın yanlıştır, 8 milyar insan var, akraba mı kaldı dünyada sadece.
yav adamlara islamın şartlarını sorsan, google açmadan sayamaz ama konu akraba evliliğine, 4 eş almaya gelince ''wowowow dinimizde vardır,caizdir'' derler.dfkljgBiri çıkıp sünnettir derse şaşırmam .d
LGBT: ben ne alaka ya..Bu akrabalardan iki erkek birbirine aşık olsa hemen LGBT başlığı altında her türlü güzellemesi yapılır ve aileleri karsi olsa bile sivil toplum orgutleriyle beraber gonullu 8000 avukat ile savunulurdu.Devamini yazacaktimda neyse yine uzun yazmaktan vazgeçtim.
Akraba taciz tecavüz olayı başka akraba arasında iki kişinin severek evlenmesi başka..Biliyoruz Anadolu'da ki olayları simdi biri atlamasin diye önceden yazayım daLGBT: ben ne alaka ya..