AKP'nin Oyları Düşüyor Mu?

• Kullanıcı AOG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
Konu sahibi son olarak 33 gün önce görüldü
Bunu nasıl açıklayabilirsiniz... ?

Çünkü 13 yıldır hep yükselişteydi... ne oldu da AKP oyları düşüyor... ?

uyanan yok sadece pozisyon değiştiriyolar =)

uyandıklarını sanmıyorum. oy veren sayısı çoğaldıkça bölünüyor olabilir.

:haha::haha::haha:
Borsamı lan bu. Günlük hesap mı tutuluyor.
7 Haziran bi gelsin görürüz düşüşte mi çıkışta mı.

Müneccimlik yapmayalım...

Anketlerde oylar yükseliyor demişlerdi, düşüyor mu yükseliyor mu seçimlerde belli olacak sanırım

her seçim öncesi ortaya atılan bilindik haberler :)

Bugün Chpli Aydın belediye başkanın yapmış olduğu bir röportaj geldi aklıma.
Neymiş Chp ile herkes özgür düşüncesini ortaya koyabilcekmiş
Ulan Sizin olduğunuz hangi zamanda özgürlük olduda ? Asmalar kesmeler faili meçhuller ev basmalar köy basmalar Namaz kılanları ifşa etmeler bunlar ne içindi ? Siyasetin bokunu çıkardılar bu zamanda. Böyle aptal ve gereksiz muhalefet olduğu sürece Akp hep iktidarda kalacak. Kötünün iyisi olarak

İnşaALLAH düşüyor .. Yaptıkları onca hırsızlığın yolsuzluğun rezilliğin münafıklığın sahtekarlığın illaki bir bedeli olacak ve ALLAH'ın izniyle bunu ödeyecekler ..

Ben oyların daha yükselerek iktidarda kalacaklarını düşünüyorum.

Tayyip'de durumun farkında ki yine elinde Kuran-ı Kerim ile propaganda yapmaya başladı,hem de su kanalı açılışında..
Sandıklarda hile hurda olmadığı sürece oyları paraşüt gibi düşmeye devam edecektir,yeter ki sandıklara sahip çıkılsın.

Elbette düşüşte bunun için müneccim olmaya gerek yok...
Tayyip Erdoğan Kuranı seçim alanda salladığına göre... Vahim durum söz konusu...

Birde şunu unutmayalım... İbrahim Uslu (Anketör) Erdoğana rakamları gösteriyor... Erdoğan çıldırmış deniliyor...

Bir şey olmaz. Yine elektrikler gider, kedi kaçar falan. Bakalım ne olacak bu sefer.
Hem yine kazanacak. Çünkü kuran okudu, çünkü namaz kıldı, çünkü hırsızlık yaptı,çünkü insanları kandırdı, çünkü Ülkenin birçok yerini sattı, çünkü bu ülkenin çoğu cahil. Bu yüzden kazanacak.

Geri