- Web sitesi
- www.youtube.com
Nerde beyin fakiri, vatan haini, at hırsızı var burda ya. Banlanıp tekrar başka nick alıp geliyor ya .
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Son verelim vermesine de sonrasi hakkinda bir fikriniz var mi Sayin AOG ?
Mesela bu konuya belirtecek bir fikriniz yok mu?
http://www.forumsal.net/tartisma/56...et-koalisyonu-ve-ortaya-cikabilecek-kaos.html
[T.T];2520389' Alıntı:bakın bu dramdır![]()
Bu nasıl propagandadır yarebbim .sss
Adam resmen rica ediyor .p
Len TT, sende buraya trollerin tivitlerini taşıyıp durma :cigaraci:
Sen Oy vereceğin parti olan HDP den bahset propagandasını yap. Bir işe yara partin için![]()
Ben tam tersini soyle dusunuyorum, sirf Hdp baraji asamasin diye oyumu akpye veririm. Hdp diyoruzz Hdp yuh artik.
[T.T];2520422' Alıntı:bi trol varsa oda sensin. be kardo
napalım katlanıyoruz
oylar hdp ye.
Sözünü dinlemedim HDP ye oy vermedim. Samimi bulamadığım için vermedim bunu da ancak önümüzde ki süreçte göreceğiz. Beni en çok şaşırtan chp li olup ta HDP ye oy verenler oldu. Bu çok vahim. Ama HDP yi tebrik ederim. Seçim politikasında Türk insanının sempatisini kazanmış durumda. Az da olsa.
Ah be güzel abim senin de tek derdin akp olmuş
kusura bakma da bu çabaların da aşırı nefret dolu ve yapıcı değil
akp gitsin de memleketi kim ele geçirirse geçirsinci olmuşsun
senin ne farkın var ki eleştirdiğin zihniyetten ?
Sağlık olsun bir sonraki seçimde verirsin... Tamam şakadı bu...
Süreç bunu bize gösterecek... Fabrika ayarlarına mı dönecekler yoksa
Tüm Türkiyeyi kucaklayarak mı devam edecekler... Biz onlara bir avans verdik, bir imkan tanıdık... İyi ve doğru kullanırlarsa yolumuza devam ederiz... Yok ben bildiğimi okurum derse... desteğide geri alırız...
AKPde olduğu gibi... ilk yıllarda ulusalcılar bizleri uyardılar... bunlar otoriterleşir diye Tayip Erdoğan için... Biz ama önce mevcut yapıdan kurtulmak istedik. Dolayısıyla AKPyi destekledik... AKP otoriterleşti bizlerde sırt çevirdik... AKPnin çöküşünü hazırladık...
Seçmen olarak onlara ve bütün partilere bu seçimle birer mesaj gönderdik...
Dinlerse ne ala, dinlemezlerse önümüzde ki seçimlerde neticeyi alırlar...
Ele geçiren yine ülkem insanıdır...
Siyaset herzaman bir çıkış yolu demokratik ortam da bulur... Önemli olan burada halka sürekli danışmaları olacak...
AKPye nefretim yok, bana ihanet etmiştir... ona kızgınım...