AKP iktidarına lütfen son verelim...

• Kullanıcı AOG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
Konu sahibi son olarak 33 gün önce görüldü
Nerde beyin fakiri, vatan haini, at hırsızı var burda ya. Banlanıp tekrar başka nick alıp geliyor ya .

Son verelim vermesine de sonrasi hakkinda bir fikriniz var mi Sayin AOG ?
Mesela bu konuya belirtecek bir fikriniz yok mu?
http://www.forumsal.net/tartisma/56...et-koalisyonu-ve-ortaya-cikabilecek-kaos.html

O yazını okudum... Katılmadığımı söylemek istiyorum...
Siyaset her zaman bir çözüm bulur... Bu bazen iyi, bazende kötü olur...
AKP tek başına iktidarda olduğu gibi... hepsi kötü olduğu söylemiyorum AKP dönemin. Bazen iyi birşey de yapmıştır.

Koalisyonlar öcü değildir... Demokrasinin bir parçasıdır...
HDP ile koalisyon kurmazsınız MHP ile kurarsınız olur biter...

Ayrıca Parlamenter sistemin amacı halkların tüm renkleri parlamentoda temsil edilmesidir...
İşçi temsilciler daha fazla olsaydı... işçi ölümler olmazdı... bunu bir düşün...
AKP hükümetinde en çok oturan işverendir... Bu yüzden inşaatlarda, SOMA ve Ermenikte insanların ölümlerine hükümet duyarsız kalıyor...

Bence bir düşün...

bakın bu dramdır
11401020_782842821820223_2719324694551057227_n.jpg

Bu nasıl propagandadır yarebbim .sss
Adam resmen rica ediyor .p

Bende bazen şaşırabiliyorum...
Özel yetenek olmalı...

2010 referandumu da bu şekilde geçirdim başka bir forumda...
Bakalım bu sefer nasıl olacak...
Bende merak etmiyorum değil walla...

:) :)

Ben tam tersini soyle dusunuyorum, sirf Hdp baraji asamasin diye oyumu akpye veririm. Hdp diyoruzz Hdp yuh artik.

Ben tam tersini soyle dusunuyorum, sirf Hdp baraji asamasin diye oyumu akpye veririm. Hdp diyoruzz Hdp yuh artik.

Bak ne güzelde tartışıyoruz...
Birde bu başlığı kilitliyorlardı... Peh peh peh...

Söylediğine gelirsek...
Çevre sorunun varsa, cevreyi korumak istiyorsan, parlamentoda çevreciler olmalı...

Kürt sorunun varsa, elbette parlamentoda kürtler olması lazım eğer bu sorunu çözmek istiyorsan...

[T.T];2520422' Alıntı:
bi trol varsa oda sensin. be kardo :D
napalım katlanıyoruz

oylar hdp ye.

Bana trol diyrne bakın:haha:
olm ben sana demedim, o paylastığın tivitlerdeki mesajın sahipleri trol.
onlar yok aslında, mesela o mesajları belkide Kılıçdaroğlu atıyor senin haberin bile olamaz :D

Hdp ye oy vermek pkkk ya oy vermektir. Ben vatan haini degilim.

hay ..... hdpnize ! ulan teröristlerin çığırtkanlığını yapanlara oy vermek zorundaymışız.bi gidin işinize ! yok özgürlük yok demokrasi.bu parti, daha doğrusu terör örgütüne destek verenlere saygı duymuyorum ve dağda bize kurşun sıkanla eş görüyorum../akpli değilim.

Sözümü dinleyip de AKPye oy vermeyenlere teşekkür ederim...

AKPye güçlü mesaj gitmiştir... Dinlerse ne ala... ama dinlemeyecektir ve bu da onun sonu olacak demektir... DYP ve ANAPtan farkı kalmadı artık...

CHPye de güçlü mesaj gitmiştir... Kılıçdaroğlu istifa etmeli... Yeni başkanla yola çıkmak Zuhuri oldu...

HDPyi kutluyorum, tek kazananlar onlar oldu...

MHP il HDP oyları birbirine yaklaştı... Bu da MHPye dert olsun... Onlar da ders çıkartsın artık kendilerine..

Sözünü dinlemedim HDP ye oy vermedim. Samimi bulamadığım için vermedim bunu da ancak önümüzde ki süreçte göreceğiz. Beni en çok şaşırtan chp li olup ta HDP ye oy verenler oldu. Bu çok vahim. Ama HDP yi tebrik ederim. Seçim politikasında Türk insanının sempatisini kazanmış durumda. Az da olsa.

Ah be güzel abim senin de tek derdin akp olmuş
kusura bakma da bu çabaların da aşırı nefret dolu ve yapıcı değil
akp gitsin de memleketi kim ele geçirirse geçirsinci olmuşsun
senin ne farkın var ki eleştirdiğin zihniyetten ?

Sözünü dinlemedim HDP ye oy vermedim. Samimi bulamadığım için vermedim bunu da ancak önümüzde ki süreçte göreceğiz. Beni en çok şaşırtan chp li olup ta HDP ye oy verenler oldu. Bu çok vahim. Ama HDP yi tebrik ederim. Seçim politikasında Türk insanının sempatisini kazanmış durumda. Az da olsa.

Sağlık olsun bir sonraki seçimde verirsin... Tamam şakadı bu...
Süreç bunu bize gösterecek... Fabrika ayarlarına mı dönecekler yoksa
Tüm Türkiyeyi kucaklayarak mı devam edecekler... Biz onlara bir avans verdik, bir imkan tanıdık... İyi ve doğru kullanırlarsa yolumuza devam ederiz... Yok ben bildiğimi okurum derse... desteğide geri alırız...

AKPde olduğu gibi... ilk yıllarda ulusalcılar bizleri uyardılar... bunlar otoriterleşir diye Tayip Erdoğan için... Biz ama önce mevcut yapıdan kurtulmak istedik. Dolayısıyla AKPyi destekledik... AKP otoriterleşti bizlerde sırt çevirdik... AKPnin çöküşünü hazırladık...
Seçmen olarak onlara ve bütün partilere bu seçimle birer mesaj gönderdik...
Dinlerse ne ala, dinlemezlerse önümüzde ki seçimlerde neticeyi alırlar...

Ah be güzel abim senin de tek derdin akp olmuş
kusura bakma da bu çabaların da aşırı nefret dolu ve yapıcı değil
akp gitsin de memleketi kim ele geçirirse geçirsinci olmuşsun
senin ne farkın var ki eleştirdiğin zihniyetten ?

Ele geçiren yine ülkem insanıdır...
Siyaset herzaman bir çıkış yolu demokratik ortam da bulur... Önemli olan burada halka sürekli danışmaları olacak...

AKPye nefretim yok, bana ihanet etmiştir... ona kızgınım...

Sağlık olsun bir sonraki seçimde verirsin... Tamam şakadı bu...
Süreç bunu bize gösterecek... Fabrika ayarlarına mı dönecekler yoksa
Tüm Türkiyeyi kucaklayarak mı devam edecekler... Biz onlara bir avans verdik, bir imkan tanıdık... İyi ve doğru kullanırlarsa yolumuza devam ederiz... Yok ben bildiğimi okurum derse... desteğide geri alırız...

AKPde olduğu gibi... ilk yıllarda ulusalcılar bizleri uyardılar... bunlar otoriterleşir diye Tayip Erdoğan için... Biz ama önce mevcut yapıdan kurtulmak istedik. Dolayısıyla AKPyi destekledik... AKP otoriterleşti bizlerde sırt çevirdik... AKPnin çöküşünü hazırladık...
Seçmen olarak onlara ve bütün partilere bu seçimle birer mesaj gönderdik...
Dinlerse ne ala, dinlemezlerse önümüzde ki seçimlerde neticeyi alırlar...

Ele geçiren yine ülkem insanıdır...
Siyaset herzaman bir çıkış yolu demokratik ortam da bulur... Önemli olan burada halka sürekli danışmaları olacak...

AKPye nefretim yok, bana ihanet etmiştir... ona kızgınım...

Bu da bir itiraf, ilk kullandığım oy akp içindi çünkü çıraklık dönemi aşırı semaptimi kazanmıştı politikası çok hoşuma gitmişti ama 2. Genel seçimlerde vermedim. Hdp yi de buna benzettim ama selo basgan in dün ki açıklaması pek birlik beraberlik mesajı ile doluydu. Samimi olup olmadığıni dediğin gibi zaman gösterir ama o süreçte olan yine ülkemize olmaz umarım.

HİÇ BİR ŞEKİLDE yORUMLARINA KATILMIYORUM AOG
Geniş bir zamanda tek tek yazarım sana buraya...

AKP elbet dersler çıkaracaktır, Ama BDP bunu asla değerlendiremiyecektir...

Nedenleri üzerinde inşallah Eczanede yoğunluk azalsın duracağım...

[YOUTUBE]KQ0wxq1qGJ4[/YOUTUBE]

şimdi bu partiye bu zihniyete oy veren chp li mhp li her kimse
mustafa kemalciyim deyip bunlara oy verenler bakın bu laf size
ben üstüme alınmıyorum çünkü bu kanı bozuklara oy vermedim
akp gitsin diye bu şerefsizlere oy vermedim oy verirken foto çeken kolunda atatürk ün imzası
oy pusulasında hdp mührü olan emanet oy verdim diye ler bu söylenenleride kabul ediyor demekki
bunu içine sindirenler atatürk çüyüm diye gezinirse de onlarda rezili onlardan namussuzu haysiyetsizi yoktur.
seçim bitmiştir ve süreç neyi gösterecek hep birlikte göreceğiz
kanı bozuklar üstüne alınsız bu yazdığımı mustafa kemalin askeriyiz deyip gidip bu kansızlara oy verenler üzerine alınsın.

Geri