AKP iktidarına lütfen son verelim...

• Kullanıcı AOG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
Konu sahibi son olarak 33 gün önce görüldü
Şimdi AOG Bu insanları anlamamazlıktan gelme...
Öyle yada böyle...
Ulusçuluk , Faşizim iki damardada had safhada...
HDP Hala silahı bırakmamış siyasete soyunan bir hareketin siyai uzantısıdır. İnsanların KÜRTLERE Dair bir sitemini görmedim forumda... Tüm söylemler PKK üzerine...

Kusura bakma ama Ben AKP nin islamcıları asla temsil etmediği ve edemeyeceğine inandığım gibi,
HDP nin de kürtlerin temsilciliğine soyunmasının boş olduğunu ve nezdimde bir anlam ifade etmediğini düşünüyorum...

Ulus merkezli hareketlerin Ülkeyi geçmişte ne hallere getirdiğini görüyoruz...

Batılı paradigmayı eleştirip Batılı paradigmanın kucağına oturmak böyle bişey olsa gerek...

BDP islami hareketi hedef tahtasına oturttuğu sürece , (Ki Marksist Leninist tüm hareketlerinortak özelliği budur) Kaybetmeye mahkum olacaktır... Tüm Sol un bir araya gelip Sağla bile Birleşiop Cumhur başkanlığını kazanamadığı gibi...

İnsanların yaşayışları ile uğraşmayı bıraksınlar artık yaf... Cidden...

konunun dışında ve çeşitli ithamlar içeren ikili tartışmaları sildim. yetkim dahilinde hiç bir zamanda keyfi yorum silmedim. konu yönetime sallamak olunca işbirliği yapmanızı da anlayışla karşılıyorum. iyi forumlar.

Şimdi AOG Bu insanları anlamamazlıktan gelme...
Öyle yada böyle...
Ulusçuluk , Faşizim iki damardada had safhada...
HDP Hala silahı bırakmamış siyasete soyunan bir hareketin siyai uzantısıdır. İnsanların KÜRTLERE Dair bir sitemini görmedim forumda... Tüm söylemler PKK üzerine...

Kusura bakma ama Ben AKP nin islamcıları asla temsil etmediği ve edemeyeceğine inandığım gibi,
HDP nin de kürtlerin temsilciliğine soyunmasının boş olduğunu ve nezdimde bir anlam ifade etmediğini düşünüyorum...

Ulus merkezli hareketlerin Ülkeyi geçmişte ne hallere getirdiğini görüyoruz...

Batılı paradigmayı eleştirip Batılı paradigmanın kucağına oturmak böyle bişey olsa gerek...

BDP islami hareketi hedef tahtasına oturttuğu sürece , (Ki Marksist Leninist tüm hareketlerinortak özelliği budur) Kaybetmeye mahkum olacaktır... Tüm Sol un bir araya gelip Sağla bile Birleşiop Cumhur başkanlığını kazanamadığı gibi...

İnsanların yaşayışları ile uğraşmayı bıraksınlar artık yaf... Cidden...

AKP bir kısım islamcıları temsil ediyor...
HDP bir kısım kürtleri temsil ediyor...
BDP bir kısım PKKları temsil ediyor...
CHP bir kısım Ulusalcıları temsil ediyor...
MHP bir kısım Milliyetçileri temsil ediyor... (bunlara asla oy vermeyin ) :)

AOG mağdur ve mazlumları temsil eder... :)
Kendisi solcu hümanisttir... :cici:

AKP bir kısım islamcıları temsil ediyor...
HDP bir kısım kürtleri temsil ediyor...
BDP bir kısım PKKları temsil ediyor...
CHP bir kısım Ulusalcıları temsil ediyor...
MHP bir kısım Milliyetçileri temsil ediyor... (bunlara asla oy vermeyin ) :)

AOG mağdur ve mazlumları temsil eder... :)
Kendisi solcu hümanisttir... :cici:

Peki AOG Ordan bakınca ben neye benziyorum şimdi merak ettim :)
Ben bir kısım değil hiç birini bile temsil etmediğini düşünüyorum...
Gelenekçi muhafazakar kesimi temsil eder. İslamcıları değil...
Diğerlerinide ayrı ayrı analize etmek gerek oda benim işim değil :)

Peki AOG Ordan bakınca ben neye benziyorum şimdi merak ettim :)
Ben bir kısım değil hiç birini bile temsil etmediğini düşünüyorum...
Gelenekçi muhafazakar kesimi temsil eder. İslamcıları değil...
Diğerlerinide ayrı ayrı analize etmek gerek oda benim işim değil :)

Sen kayıt dışısın zaten... :)

Birde bakıyoruz Hdp patlama yapmış iktidar oluyormuş.
Ne gülerim lan :D

elde sihir, kalpte büyü akp türkiyenin büyüyen gücü.
8gLn8V.jpg

Birde bakıyoruz Hdp patlama yapmış iktidar oluyormuş.
Ne gülerim lan :D
İnşallah....

Seçime katılmayacağını söylediğin için...
Kayıtta girmiyorsun... o yüzden...

KONDA araştırması :
Tahmini MHP oyları %14.4 75-90 MV sayısı
Tahmini HDP oyları %11.5 60-70 MV sayısı

Bur rakamları nasıl yorumlarsınız ?

Burada açık bir şekilde bir PKK partisine oy isteniyor konu kapanmak yerine kişiler banlanıyor ilginç :)

Sırf Akp karşıtlığı için bir arada olunmaz. Sağlıklı da olmaz. Ondan sonra bunlar birbirini paralayacak ve dövüşecekler. Gerçekten özümseyip, anlayıp, kavrayıp, düşünüp ve sevip ve kardeşliğe sarılıp hareket edilirse olur. Ondan sonrası da zaten olur. Onun dışında bi cacık olmaz! Akp nin gitmesi mi çözüm?

Konu amaci disina ciktigi icin ve ikili tartisma ciktigi icin kilit.

Bir partinin, bir dinin, bir grubun, bir futbol takımın taraf olması suç mu ?

İnsanlar böyledir işte bir grubun tarafıdır...

Ayrıca tezim şudur ve başlığımda buydu... AKPye geçit vermeyelim... gerekçelerimi sıralamışım...
Herhangi bir partiyi yükseltin istediğiniz kadar AKPnin statüsünü sirkeli yemiyorsunuz... Sadece kilit bir parti var... O barajı geçerse AKP oyları baya düşecek...

Tez bu katılırsınız yada katılmazsınız, ama beni teröristlere reklam yapmakla suçlayamazsınız. Bu çok ağır olur... Ötekileştirmeyelim bir birimizi...

Ayrıca Selocan geçen Cumhurbaşkanı seçimlerinde 4 milyon oy almıştır ülke insanında...
Şimdi oy verenleri teröristlerle bir tutarsanız bu vahim bir sonuç çıkar... çünkü ülkemizde 4 milyon terörist var olduğunu söylermiş olursunuz buda kabul edilir değildir... o zaman sizlere dönüp terörist tanımlamayı tekrardan yapın derler size...

Yukarıda KONDA şirketin anketi yaynladım...
Diğer anket şirketlerde hemen hemen aynı...
Noluyor lütfen anlatın bana MHP ile HDP oyları hemen hemen aynı...

Bunu iyi düşünmek gerekiyor beni herhangi terör örgütle suçluyorsanız.

O teröriste oy vereni evet ben terörist olarak görüyorum. Meşrulaştırmanın anlamı yok sempatizanlık yapmanın da anlamı yok. Gereksiz bur da bi ton yazı yazmanın da anlamı yok. Bırak o tezi siyasetçiler yapsın boşa burda üyeleri germeninde anlamı yok .

burada siyaset tartışmıyormusunuz... ?
Arı ve çiçekleri mi konuşalım ?

Geri