AKP çöküş dönemine girmiştir !..

• Kullanıcı Od
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 1235 gün önce görüldü
Dini bir hakikat vardır: "Zulüm devam etmez, küfür devam eder."

Yani bunun anlamı "Zulüm kalıcı değildir.Elbet bir noktada kesilir.Fakat, küfür yani inkar, kısacası İslam harici olan hertürlü inançsızlık kıyamete kadar devam edecektir." demektir.

Bir hiss-i kablel vuku'ya göre hissedilen birşey: AKP çöküş dönemine girmiştir.

Doğar, büyür, durur, geriler ve ölür. Bu normaldir.

27 mayıs, 15 temmuz, pis fedöncü, türbanlıbacılarımız, %50nin iradesi...

Sen vatanhayini misin ?

Ariyorum ariyorum.
Bulamiyorum.
Mantigi.

Yooo tam gaz 2023' e gidiyorlar .
O çöken başka şeylerdir iyi bakının .

Akp'nin bazı ilçe teşkilatları topluca istifa etmeye başlamışlar (da benim mi haberim yok).

Zamanında söylemiştim oysaki...

Çoğu inanmamıştı..

Küfür devam eder, fakat ZULÜM devam etmez.. !

Son düzenleme:
Akp kim arkadaş. Saadet zinciri halkalarindan oluşan bir kumpanya. Okur yazarlığı olmayan adamlara ülke mi emanet edilir.

Her parti gibi AK Parti de birgün tarihteki yerini alacak fakat, yapmış olduğu hiçbir hizmet unutulmayacaktır tabii bu konuda tereddütlerim yok değil, geçmişi ile yüzleşmeyeler, buna cesaret edemeyip üzerine sadece çizgi çekmekle yetinenler bunu anlayamazlar.
Sözüm ona; ayrıştırma ve terörizmin feryat figan ettiği günlere dönüp bununla alakalı öz eleştiri yapabilen herkese saygım sonsuzdur balta ile kalemi aynı kefeye koyup, sadece kendi iradesi olduğunu düşünen, bundan dolayı herkesi cahilleştirme ve bilgisiz gibi gösteren hiç kimseye saygı duymuyor ve samimi bulmuyorum. Her İktidar kasıtlı veya değil büyük hatalara sebep olmuş ve cefasını da halk çekmiştir 17 yil önce insandık, onu da aldılar demelere kadar varmak mantığa aykırı.

Geri