Aklıma Gelmişken Söyleyeyim`

Konu sahibi son olarak 3705 gün önce görüldü
tumblr_ltzkkoqvMD1qefdg4o1_1280.jpg

tumblr_m3cl39Eqk11qgrcfpo1_500.gif

-Yağmur bana huzur verir her zaman.Ben yağmurun yağmasını bulutların yer yüzündeki senfonisine benzetirim.
+Bana da huzur verir.Ben yağmurun yağmasını bulutların banyo yapmasına,gök gürültüsünü o sırada şarkı söylemelerine,insanları ise küvetin dibinde birikmiş kir kalıntılarına benzetirim.

tumblr_m86zyfqGD61rvon9ao1_500.jpg

Aslında ölmenin nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum, ama ölüme yakın bir şey varsa o da umursanmamak. Mesela insanların seni hatırlamasını istediğin için bir şeyler yaparsın, hepsine ayrı ayrı değer verirsin, ama istediğin değeri göremezsin hiç bir zaman. Bazı şeyleri karşılık bekleyerek yapmıyorum ama artık benimde buna ihtiyacım olduğunun farkına varmalısınız. Kendimi hiç bir zaman anlayamadım zaten, daha bir saat önce hiç bir şeyi takmıyorken, bir saat sonra küçücük şeyleri sorun haline getirebiliyorum. Hayır bunun ergenlik dediğiniz bir dönemle alakası yok. Ben küçüklüğümden beri sadece bulutlarla oynadım. Hiç arkadaşım olmadı desem yeridir. Onlara göre farklıydım çünkü. Hayallerimiz aynı değildi, istediklerimiz aynı değildi. Çoğu zaman onlar oyun oynarken ben bir ağacın tepesine çıkar gökyüzü izlerdim. Bulutlarla konuşurdum. Onlar hep giderdi ama mutlaka arkasından daha güzel bir bulut gelirdi. Belki bir balık, belki bir gözlük belki de annemin yaptığı adam kurabiyeler. Ama insanlar öyle mi? İnsanlar hep gidiyor. Tüm mutluluğum buydu benim işte. Eskiden onları sahip olduğum şeylere benzetirdim, şimdiyse sahip olmak istediklerime. Üzülüyorum ve bunu geçirecek pek bir şey kalmamış gibi.

Hadi kalk, gökyüzüne gidelim ? Biraz mutluluk için.

Uyuyan herkes gibi uyumak için uyumayı istemiyorum.
Günümün istediğim geçmesini istiyorum mesela.
Yapmak istediğim şeyleri yaparak yorulmak istiyorum.
Oturarak veya çalışarak değil.
Senin bana sahip olduğunu hayal ederek değil,
Sen yanımda olduğun için uyumak istiyorum.
Ben mutlu olmak istiyorum abi.
Mutlu insanlar gibi uyumak.
Uyumadan önce ”yarın için kendimi hazır hissetmiyorum” diyerek uyumak istemiyorum.
Ya da uyandığım da ”gecenin gelmesini iple çekiyorum” diyerek uyanmak istemiyorum.
Mutluluğa uyurken sahibim.
Sadece uyurken.
O zamanda yaşadığımın farkında olmuyorum.
Her gece gözlerimi kapadığımda hayal kurmak yerine,
bir hayalin içindeymiş gibi uyumak istiyorum.

seninle yaşamak istiyorum bunları..

Geri