Aileniz mi? Sevgiliniz mi?

Konu sahibi son olarak 1662 gün önce görüldü
iyi bir aile sevgiliyle araya girmemeli, iyi bir sevgili aileyle araya girmemeli. bu soruyu cevaplamamıza neden olan taraf hangisiyse öteki taraf tercih edilmeli. ha unutmadan; aileden sevgili olmaz ama sevgiliden aile olabilir.

iyi bir aile sevgiliyle araya girmemeli, iyi bir sevgili aileyle araya girmemeli. bu soruyu cevaplamamıza neden olan taraf hangisiyse öteki taraf tercih edilmeli. ha unutmadan; aileden sevgili olmaz ama sevgiliden aile olabilir.
Gördünüzmü yorumu eeey forum ahali :D

Tebrikler kardes :p

Cok kisi aile demis benimde dusunsugum gibi , oyleyse evini terkedip giden kizlar bizden farkli mi dusunuypr ki.yoksa biz asktan mi anlamiyoruz :)

Sevgili diyenler bulutların üzerinde fazla yürüyor dikkat edin ayağınız kaymasın..

Günün birinde sevgilin seni herhangi bir sebepten bırakıp gidebilir ama ailen ölene dek senin destekçin, senin iyiliğini düşünen olacak. Yakın zamanda yaşadığım bir olaya dayanarak söylüyorum ki ailenin yerini hiç bir şey tutamaz...

Anne Heykeli;
Amerika’nın ünlü doğa parkı Yellowstone National Park’da çıkan bir yangın sonrası görevliler hasar tesbit çalışmaları için ormanda geziyorlardı.
Görevlilerden biri bir ağacın dibinde küller içinde neredeyse kömürden bir heykele dönüşmüş bir kuş gördü.
Görevli elindeki çubukla hafifçe dokundu kömürleşmiş kuşa.
Dokunur dokunmaz kuşun kanatları altından üç küçük kuş yavrusunun cıvıldayarak çıktığını gördü.
Anne kuş gelen tehlikeyi farkederek, yavrularını bir ağacın arkasına getirmiş, kendisinin yanacağını bile bile onları kanatlarının altında saklamıştı.
Yangın yayılmadan, çok rahatlıkla uçup oradan uzaklaşması mümkün iken, yavrularının yanında kalmayı tercih etmişti.
Alevler bulunduğu yere varıp küçücük bedenini kavurmaya başladığında, hiç kıpırdamadan kalmıştı.
Bedeni yanıp kavrulmuştu ama geriye hiç ölmeyecek bir “anne” heykeli bırakmıştı.

Hangi Sevgili Bunu Yaparki?

Tartışmaz Koskocaman Harflerle Tabiki AİLEM. Aileden öte hiçbir şey düşünemiyorum ben. Kanından Gelene Kan'sızlık Yapılmaz.

Ne sorun olursa olsun, hic gurur yapmadan bir tek insanin kapisini calabilir insan
Bir tek kisi ne hata yaparsan yap affeder seni canim diye bagrina basar, utanmadan gozyaslarini bir tek insanin bagrinda dokebilirsin
Bir tek onlar birakmaz insani sen onlari biraksan bile , tabikide ailem derim...

Aile tabi ki, Aileniz mi karınız mı diye olsa soru daha farklı bir cevap olabilir.

Ben iki tarafıda ikna ederdim bi şekilde.
Eğer benim sözüm iki tarafada geçmiyorsa .
Varsın bensiz yaşasınlar.

*AHAH konuya bak ya 14 yaşındakı cocuklar gibi abi senmi döversin yoksa o abi mi döver tarzından sorular :D

niye 14 de 15 değil :D illa bi çıkıntılık olsun diyosun yani :D eyvallah da scirocco lazım.

Geri