Ailemden nefret ediyorum.

Konu sahibi son olarak 3796 gün önce görüldü
Valla bende üvey annemi pek seviyorum sağ olsun hiç üvey annem gibi degil:)

Biraz önce öğrendim.Mutfağın davlumbaz deliğinin dışarı tarafına(davlumbaz takılı değil) bir baykuş yuva yapmış.Ruh hastası babaannem ise üvey anne ve yengemin desteği ile batıl inançlarından dolayı çubukla kovmuş onu ordan. ve deliğede baykuş bir daha gelmesin diye minder sokmuş.Az önce ısrarla oraya girmeye çalışan bir baykuş gördüm beni görünce kaçtı. dayanamayıp çıkarttım minderi oradan ve 3 tane yavru baykuş cesedi çıkardım gözyaşları içinde.Boğulmuş hayvanlar.eğer buysa tanrıya inanmak ben yokum.eğer bunlar cennete girecekse beni alma cennetine.Lanet olsun şizofren manyaklar.Kahretsin.katiller lanet olsun sizlere.

Bu çocuğa taktım ben kafayı. Üvey annesi ile her hikayesini merakla okuyorum.

Aile katliamı yapmış olabilir. Sakıncalı konuları var.

Aile katliamı yapmış olabilir. Sakıncalı konuları var.

Çocuğun profiline girip tüm konularına baktım nerdeyse,çok değişik biri ama anlamadığım önce annemle babam üvey diyor bir konuda babası gerçek babası gibi konuşuyor. Rüyalarımda tanrı ile konuşuyorum bana tanrı sensin diyor diye konusu var,bir sonraki konusu nasıl ateist oldum konusu. Astral seyahat yapmış üvey annesine büyük bir nefreti var,bir konuda da onu anlatıyor kadınla hesaplaşmalı mıyım susmalı mıyım diyor. Çok değişik kafalar ve trollük meselesi değil o yüzden merakla konularını okuyorum lol

Çocuğun profiline girip tüm konularına baktım nerdeyse,çok değişik biri ama anlamadığım önce annemle babam üvey diyor bir konuda babası gerçek babası gibi konuşuyor. Rüyalarımda tanrı ile konuşuyorum bana tanrı sensin diyor diye konusu var,bir sonraki konusu nasıl ateist oldum konusu. Astral seyahat yapmış üvey annesine büyük bir nefreti var,bir konuda da onu anlatıyor kadınla hesaplaşmalı mıyım susmalı mıyım diyor. Çok değişik kafalar ve trollük meselesi değil o yüzden merakla konularını okuyorum lol

tenor.gif

• Beğen
Tepkiler: Aze
Sen de inanmamak için bahane mı arıyorsun kocakari işte sokmuş deliğe minderi ne bilsin

O çocuk şuan öyle değil...
O mesajlar eski..
Bir Değişim be dönüşüm yaşadı...
Konularının ve mesajlarının devamını okursanız anlarsınız.
Ve iman etti...

O çocuk şuan öyle değil...
O mesajlar eski..
Bir Değişim be dönüşüm yaşadı...
Konularının ve mesajlarının devamını okursanız anlarsınız.
Ve iman etti...

Konularına baktım sadece,mesajları 400 küsürdü o kadar da işsiz değildim.
Bu çocuğu tanıyor musun?

Tanıştık.
Uzun bir süre görüştük...
Benden (yoğunluğumdan) kaynaklı kopma oldu ama iyi.
Burada yazdıklarını unutun gitsin...

Günümü şenlendirdi ben unutmam bu itiraflarını.
Şaka bir yana iyiyse sorun yok sevindim bile burada yazdıklarından sonra çok daha farklı biri olmasına.

astral seyahat yapan arkadaş buydu sanırım.

siz zaten cennete gelmeyin
kızlarla takılırım ben

Geri