ahshddhJjshdjakaNsjs

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
arkadaşlar zuhal topalde mehmet ve dilcan çiftine denk gelip de dilcanın saçlarından boyunluk öresi gelen var mı. :d

CivvOEFWkAAe1-6.jpg:large

arkadaşlar zuhal topalde mehmet ve dilcan çiftine denk gelip de dilcanın saçlarından boyunluk öresi gelen var mı. :d

CivvOEFWkAAe1-6.jpg:large
Kazak cikar jfkffnf

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kazak cikar jfkffnf

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

inş bu moda türünün tek örneği olarak dilcanın evlenmesi ile çok görülmeden son bulur. yoksa nice hanım kızımızın saçıma ne yapsam merakı ile hızla yayılırsa yandık. :d

CjJhRetXIAEjAKN.jpg:large

zaten biz gerizekalıyız, bu tiple ünlü olmaya değil dışarda kız bulamadığın için televizyonda evlenmeye geldiğine inandık deniz bey. :d

ücretsiz değilmi burası..Hayırlı olsun

+ee okul bitti şimdi napacaksın.
+4 yıllık mıydı seninki.
+kız var mı kız ehehe.
+askerlik 5 ay mıydı.
+kpss nasıl geçti, ales açıklanmış.
+çalışmayacak mısın bu yaz.
+özel sektörde zor, sen devlete girmeye çalış.
+ehliyeti almadın mı, ehliyeti al ama ehliyet önemli.
+bak kız alacaksan el kızı almayacaksın, akraba olacak.
-
r9Q5qN.png

kendimi sabahın serin saatlerinde kuş cıvıltıları eşliğinde armut koltuğa yaslanıp yeni yaptığım filtre kahvemi yudulayıp müge anlının başlamasını beklerken oturduğumu hayal ettiğim balkonda annem halı yıkıyor.

mLoE01.jpg

bu adamı üniversiteye ilk başladığım zaman oda arkadaşı olarak tanıdım ama fark etmeden karı koca gibi olmuşuz mezun olduktan sonra anladım. addhsja yurtta kalmayın arkadaşlar. :d

5VvkRL.png

G3Z427.jpg

21 haziranda aldım, kaç kere üstüme sıçırttım, ellerimde büyüttüm, haftaya okula gidiyorum diye ayrılıyoruz. : ((((((

ben de annesinin minnoş oğlu, kredisi kesilmiş üniversite mezunu ve solağım memnun oldum.

CtQwe5KWAAAHqvf.jpg:large

dün akşam çelik çocuğun izleyeceği buz devri büyük çarpışma filmine bu şekilde çeviri yapan adama film boyunca sövdüm.
Cu1KiXFXEAE8RRy.jpg

ta ki filmin sonunda gelen açıklamaya kadar. adjasfjajfaj
Cu1dCBNWAAAvEzz.jpg:large

ya dhsahfah senin allah bin belanı versin çevirmen ben bu filme nasıl ağlıyayım şimdi. adjasjf

CvorQrlXgAQPNUJ.jpg:large

- aşkım bak gratiste ağda ürünlerinde indirim varmış bi girelim mi ne yaa ne diyosun?

CwBHcaJWEAI1p0i.jpg:large

bugün evin aşağısındaki sokaktaki köşede taso oynayan çocuklar gördüm. önce inanamadım, gerçek mi değil mi diye bayağı bi izledim emin olduktan sonra yanlarına gidip izin alıp fotoğraflarını çektim. umarım büyüyünce onlarda bu güzel anılarına denk geldikleri zaman (ki hiç sanmıyorum) benim gibi duygulanırlar...

OEG9zD.jpg

güzel kızmış. sevgilisi vardır bunun. yani boş bırakmazlar. olmasa ayıp olur. ama güzel kızmış. çok mutludurlar hatta.

BvMg0j.jpg

bir akvaryumun anneye emanet edilmesinden sonra içine s+çılmasının hikayesi... galiba bi 3 ay boyunca mutlu olamicam.

Pno078.png

Qvlayv.jpg

Geri