ahshddhJjshdjakaNsjs

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
yıl 2013... yazdığım her 10 mesajdan 6 sının silindiği, emrenin banlamaktan illallah ettiği, foruma yeni üye olduğum izdivaç programında tribünden herkese yorum yapıp laf yetiştiren teyze zamanlarım. ahdjdjsks

bu da her defasında beni şikayet edip banlattıdan ama soylu kraliyet kültür ve davranışlarından asla taviz vermeyen fransız abla. acaba şimdi nerde, prenses oldu mu, kruvasan yapmayı öğrendi mi, sevgilisiyle evlendi mi...

anma niyetine kiminle evlenmelisiniz adlı konudaki şu küçük tartışmamızı ekliyorum:
nLbo9R.jpg

o didişmeleri, o tatlı atışmaları aslaaa unutamam. ne kadar kızsa da bence onun da hoşuna gidiyordu. bir gün fransız hanımefendi forumdan ayrılacağını açıklayan bi konu açar ve oggy hüzünlü, oggy mağrur, ama oggy yine troll, gelmiş geçmiş en efso mesajını gönderir: "nereye kız, daha kruvasan kesecektik?"

yıl 2013... yazdığım her 10 mesajdan 6 sının silindiği, emrenin banlamaktan illallah ettiği, foruma yeni üye olduğum izdivaç programında tribünden herkese yorum yapıp laf yetiştiren teyze zamanlarım. ahdjdjsks

bu da her defasında beni şikayet edip banlattıdan ama soylu kraliyet kültür ve davranışlarından asla taviz vermeyen fransız abla. acaba şimdi nerde, prenses oldu mu, kruvasan yapmayı öğrendi mi, sevgilisiyle evlendi mi...

anma niyetine kiminle evlenmelisiniz adlı konudaki şu küçük tartışmamızı ekliyorum:
nLbo9R.jpg

Aga biride çıkıp dememiş ana fransız baba ingiliz türkçe ne alaka cebine koyim

Aga biride çıkıp dememiş ana fransız baba ingiliz türkçe ne alaka cebine koyim

kanka hikaye öyle bitmiyo, yanlış hatırlamıyosam kız, biri türk olmak üzere 6 tane soydan geliyodu. melezim ben diyodu sürekli. ahdjdjak bi de ailesinde dededen toruna herkes doktordu bunun o yüzden ülkemizin medeni ve gelişmiş kentlerinden biri olan izmirde yaşıyodu. mesela gümüşhanede yaşasa feyk dersin ama fransız ablanın hiçbir açığı yoktu. :D

kanka hikaye öyle bitmiyo, yanlış hatırlamıyosam kız, biri türk olmak üzere 6 tane soydan geliyodu. melezim ben diyodu sürekli. ahdjdjak bi de ailesinde dededen toruna herkes doktordu bunun o yüzden ülkemizin medeni ve gelişmiş kentlerinden biri olan izmirde yaşıyodu. mesela gümüşhanede yaşasa feyk dersin ama fransız ablanın hiçbir açığı yoktu. :D

ahkasfafhk olm asıl eğlence o zamanmış, ben geç kalmışım desene :D

bugün ablamın doğum gününü ablam benimkini nasıl kutladıysa bende onunkini öyle kutladım.

Jnzkyo.jpg

ablasına psikolojik baskı yöntemi ile pizza yaptırtmaya çalışan oggy'nin dramı:

knpMLA.jpg

bazı kişisel sayfalarda karşılıklı etiketleşerek şarkı paylaşımı oluyor. ben de kendi sayfamda 4 kişi dinlediğimiz halde sadece benim beğendiğim bu duygusuz şarkıya Oggy'i etiketlemek istiyorum.

[YOUTUBE]-rey3m8SWQI[/YOUTUBE]

tezimin birinci bölümünü bitirdim, tatilin son 5 gününde malak gibi yatabilirim artık.

4b6AvG.jpg

ya bu hanife gitgide çıtayı yükseltmeye başladı, çocuk çelenk alıp gelmiş bunu da reddederse sonraki talibi uzay mekiği falan getirecek heralde. dsaksfkadkf

dk1OgD.jpg

bazı kişisel sayfalarda karşılıklı etiketleşerek şarkı paylaşımı oluyor. ben de kendi sayfamda 4 kişi dinlediğimiz halde sadece benim beğendiğim bu duygusuz şarkıya Oggy'i etiketlemek istiyorum.

[YOUTUBE]-rey3m8SWQI[/YOUTUBE]
bu şarkıyı ben de çok beğenmiştim araştırayım dedim ama internette kadın hakkında pek bilgi de yoktu .

dönerci kedi

ulan tam korkucam, o sesler, kapı gıcırtısı, yandan bi garip soluk sesi ama adamın imdb'den 6.7 almış gerilim filminin şu sahnesine yaptığı çeviriye bak ya. adhasfha

BP0aQV.jpg

Geri