Ağzını Şapırdatan İnsan

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Yemek masasını suratında parçalamak isterim yapan kişinin. O sesi duyduğumda. Kemiklerim vücudumdan çekiliyor gibi oluyor.

deli olurum arkadaş sırf bu yüzden yemeği başka masada yemişliğim var

Benim minicik yeğenlerim bile ağızlarını kapatıp yemeyi öğrendi :T:
Bazıları hangi dağ da yetişiyor bilemiyorum :T: midem diyorum bööögghhhtşlrkax böyle oluyor diyorum.

Bir sağlık probleminden dolayı değilse rahatsız olurum ben de herkes gibi.

İşte o an duyu organım iflas ediyor.
dry.gif

Bir kaç kere denk geldim çok kötü bir ses acayip rahatsız edici uyarmak gerek kişiyi

Cinnet geçirme sebebi !

Adapsızlığın kitabını yazmış insandır. Herkesin ortasında millet ne eder, hakkımda ne düşünür diye aldırmadan rahatça yer ve masadan kalkar.

Diğer insanlar ağzına bir tane olsa bile çakmak ister ama yapamaz. Uyarılsa bile alışkanlık olduğundan bir süre sonra yine aynısını yaparak artık insanı pes ettirir ve dinlemeye mahkum ettirir.

Babam çok yapar söyleyince şakayla düzeltir..Gıcık olurum..İlkokul 1'de öğretmenim söylediğinden beri dikkat ederim (toplu uyarıydı :D)

Ağzını Şapırdatan İnsan

Tiksinirim.
Boyle bir tanidigimiz var, her yemege geldiginde benim istahim kaçiyor.
Tamam anlarim, belki aliskanlik olmustur falan ama cok abarti oluyor ve umurunda degil kisinin, gel agzima kurekle vur diyor resmen.

abartılmadığı sürece dikkatimi çekeceğini sanmıyorum.

Bir de o lokmayi agzinin icinde 3937625273 defa saga sola dolandıranlari vardır.

kimi zaman da ağzında diş kalmamış yaşlı insanlardır, tatli tatli gülümsetir.

Ona şöyle bir Kadir İnanır bakışı atarım ki yan yan...

Bülbülü altın kafese koymuşlar; yine de ziya şark sofrasında ağzımı şapırdatırım demiş.

Bu sesi çıkaran için mevcut rahatsızlığı yoksa bir keyif fakat tahammül göstermesi beklenen insan içinse bir dramdır. Ve bu konuda hassas olan bireyler öylesine talihsizdirler ki mütemadiyen bu sesi duymaları kaçınılmazdır.

Bu sesi çıkaran için mevcut rahatsızlığı yoksa bir keyif fakat tahammül göstermesi beklenen insan içinse bir dramdır. Ve bu konuda hassas olan bireyler öylesine talihsizdirler ki mütemadiyen bu sesi duymaları kaçınılmazdır.

esekherif hep ağzını şapırdatıyor yeldacığım, ben nasıl tahammül ediyorum bir bilsen. bu da yetmezmiş gibi bir şeyler içerken de höpürdetiyor. takma diş kullandığınızı saklamayın bizden beyefendi !

Geri