Affetmekte zorlanan 4 burç!

Konu sahibi son olarak 1193 gün önce görüldü
ben burcdan anlamam aff etmek erdemlikdir bun bunu bilirim
birde ben balik burcuymusum

ikizler burcu 5 dakika öncesini unuturken, neyi affedip affetmeyeceğini mi hatırlayacak? kaynak: @juju
valla öyle... aha yüzü burda.
Ahaha bu gercekten dogru. Ben hatirlamiyorumki kus kalayim:d 2 gun once olan seyi bile meloma soruyorum. Henuz bikmadi.. ayrica hatirlasam da ufacik bi gonul almaya tum kizginligim geciyor..

Son düzenleme:
ben cok kinciyim sorri :( (yengecim, ama genel olarak haritamda akrep burcu baskin)

Yükselen akrep etki ettiyse bilemem ancak kolay affederim. Her şeyi affederim, tek bir günü asla affetmem…

Harita bütündür dedikten sonra
Aslan, Kova ve bi nebze Yay dışında affetme becerisi saglam olan bi burç enerjisi yok diyebiliriz..
Buradaki affetme kastım; eskisi gibi güvenebilmek, eskisi gibi kalabilmek, karşı tarafa hatasını bir daha başına kakmaksızın o defteri kapatabilmek ve bunu en iyi, tam teşekküllü, stelyumlu bir Aslan yapabiliyor. Tıpkı yöneticisi Güneş'in ışığını iyi- kötü diye ayırt etmeden herkese saçması gibi yüce gönüllü ve özgüvenli olmalarından ileri geliyor.Hiç sevmem genel karakteristiğini o da ayrı konu.
Yengeç falan yazıyorlar bazen alakası yok. Yengeç enerjisi bu konuda en kötü olanı. Toksik, Kinlenmiş bi Yengeç insanı mimli Akrep duasına çıkartır.

Adımız okunmamış ama … affetmeyiz….

• Beğen
Tepkiler: ne
Keşke bende zor affeden bi insan olsam jfkdj hemen yumuşuyorum yaa

Bu koça nerden çattim ben ya her masada varlar .

ay, hiç alakam yok. hıyarım diyene, elinde tuzla koşan biriyimdfgfd bir adıma, bir zeytin dalına bakar. tabii affedilmeyecek şeylerle karşılaşmadığım için de olabilir. rabbbbbim karşılaştırmasın..............

Koç burcu: Her şeyi hızlı yaşayan Koç burçları hatayı kaldırmaz. Bir anda terk edilirsiniz. Terk ettiğinde de öyle karalar bağlamaz hayatına kaldığı yerden devam eder. Koç burcuna kendinizi affettirmeniz için size çok aşık olması gerekir.
:)

Koç burcu: Her şeyi hızlı yaşayan Koç burçları hatayı kaldırmaz. Bir anda terk edilirsiniz. Terk ettiğinde de öyle karalar bağlamaz hayatına kaldığı yerden devam eder. Koç burcuna kendinizi affettirmeniz için size çok aşık olması gerekir.

aynen ...

benim burç ne yapıyor
bak merak ettim şimdi

Hataya bağlı zorlanıp zorlanmamam.

Yok ya aşşırı merhametliyim ben çok kıyamam genelde ama tabii ne yapıldığı da önemli.

Geri