Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Teşekkür ederimEllerinize sağlık patlıcan sevmem ama![]()
Şu an fırında merakla bekliyorumBu haliyle hiç canım çekmedi.
Pişmiş halini görseydim forumu yakardım.
Bence de :cat:Ovvv enfes gözüküyor, ağzım sulandı kız :p![]()
Sağ ol cnm bende nette gördüm denemek istedim.Patlıcan kebabı çok severim yaparız da çok ama patates ilk görüyorum ellerine sağlık afiyet olsun sizlere :cici:
Erken atmışsın fırına.
Şu an fırında merakla bekliyorum
Köfte arttı attım bende öyle içine kimseye yedirmeyeceğim onu söz senin için yiyeceğim :u1:Ay bişey dikkatimi çekti o dışta kalan tek köfteyi benim için yer misin lütfen : )
Yo bize bir saat kaldı
Erken atmışsın fırına.
3 saat sonra yiyebilirim. O zamana kadar da soğur.
Köfte arttı attım bende öyle içine kimseye yedirmeyeceğim onu söz senin için yiyeceğim :u1:
Evet bende görüntüsüne dayanamayıp paylaşmak istedimOf offff, olsada yeseydik bee, çok güzel görünüyor, yarım saat kaldı iftara :p
Sağ ol ya ! dizayn benim de işim :bekleBir tasarımcı olarak dizaynı beğendim 10 üzerinden 11![]()
Atacaktım aslında pişmiş halini ama fırına koyunca çalıştırmayı unutmuşum yarım saat sonra farkettim ezana son beş dakikaya anca yetişti o yüzden çekemedim resmini telaştangüzel duruyor pişmişinide at bari bakalım nassıl duruyor
Çok güzel oldu yapmak isteyenlere tavsiye ederim soğan ve domatesin tadı da çok güzeldi biraz aralarını doldurması oyalıyor ama çıkan sonuca değer canım.Yapmayı düşündüğüm bir yemek benim de=)Gayet güzel görünüyor ellerine sağlık canim.Ben de bu akşam patlicanli patatesi kofteli bir şeyler yapacağım fikrim degismezse=)
Aynen Allahtan ki erken koymuştum biraz fırına tam yetişti gülme döverimFırını çalıştırmayı mı unuttun![]()