Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tezgahtaki baliklar horon tepiyo galiba;p fotosok arkadaslar inanmayin ajsfscsjdg
Akici olmus bi cirpida 4 mevsimi yasadim, su an mustafa topaloglu gibiyim:cici:
Yılın farklı donemlerinde çekilmiş fotolar mı acaba? Kurgu tek bir gezinin fotoğrafları gibi geldi de
Masallah hocam tarikat kurun muridiniz olayim insallah xd4 mevsşm 7 ayrı şehir gezdirdim, cok hızlıyım![]()
Masallah hocam tarikat kurun muridiniz olayim insallah xd
Ben de topaloglundan kedicige terfi ettim, ben de hizliyim ajsfhsgks
Ooo buyuk oynuyoruz, en sevdigimBelediye başkanlığına adaylığımı koyucam şişliden bir dahaki seçime svabshs kütüğünüzü aldırın hepiniz bak vakit bol daha![]()
Ya bi dakka bu oda benim de bildiğim kırmızı oda mı hani şu glkhfşl.pKırmızı odadan da 2-3 fotoğraf at da gözümüz göynümüz açılsın başgan.
Ya bi dakka bu oda benim de bildiğim kırmızı oda mı hani şu glkhfşl.p
Yaaa ahahahah.p
Ta kendisi kgkfkfk. Biz genç kardeşlerine çalışmanın ve ekonomik bağımsizligi kazanmanin onemini anlatiyordu kgkgkgkf.
Cx olmamış pek zengin göstermemiş bunlar seni daha zengin gösteren fotolar olabilirdi![]()
Konularınızın hit olmasının zenginliğinizle bi alakası var mı bayım
Yani Relativista ile bir araya geldiğiniz yerde benim olmamam hayatın en acımasız hallerinden biri olsa gerek.
Yani o kullanıcı adını yazamadığım için üzgünüm. Ama biliyorsun bayılıyorum sana adamın dibi![]()
Şemsiyeli fotoğraf çok hoş. Ayrıca kara köpek de çok tatlı.
Senin konuların hep hit oluyor. Zengin olduğunuz kadar küstahsınız da. ljksljksljks :p
koktelyli foto, eve kız atılarak devam edecek diye ödüm koptu.
Baliklar pazardan alinmis gibi geldi, yakaladik diye kandirmiyorsun di mi bizi![]()
Erhan'ın bahsettiği kırmızı oda muhabbeti bir benim mi dikkatimi çekti anlamadım ki Sksjsjd