Adnan hoca ve kedicikleri

Konu sahibi son olarak 187 gün önce görüldü
geçen gün haberlerini okudum
tülay kumaşçı diyor ki
adnan beyi sevmek aşık olmak hayran olmak suç mu onun yanında muhteşem 30 yıl yaşadım

adam inanılmaz şekilde hipnotize etmiş bunları

Bu programın erkek güzeli kontenjanına davet edildiğimi kaç kişi biliyor?

Bir takım pürüzler sonrasında olmadı tabii..

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Hocam aşkımsınız maşallah

böyle potansiyeli olan ölü konular canlansın
hocam şartlı tahliye felan olsun
inşşallah maşşallah

Bu adamin kaleme aldigi en az 10 kitap okumusumdur, dini belgesellerini 30 kere izlemisimdir. Kesinlikle net olarak soyluyorum ki o kitaplari kaleme alan Harun Yahya kod adli Adnan OKTAR ile suan ic gecirerek kediciklerine hayran kaldiginiz Adnan OKTAR ayni kisi degiller.

kediler sokakta kaldı.
herkes evinin önüne bir kap su ve mama koyuyor değil mi bu kedicikler için?

şenerşenin yiğeni aslı efeoğlu da tutuklanmış

maşallah hocanın eli uzun

1684487957116.png

1684487911744.png

Bunlar simdi hepsi kaburgasiz mi arkadaslar ? Aldirmis olmalari lazim boyle bedenler ya cok siki korse kullanimi sonucu olur ya da kaburga ameliyati... yaniliyorsam duzeltin...

kedi deyince
aklıma cons geldi
bak efkarlandım yine

Adnan Hoca & Pussycats

Özünde bir reality show. Ama arka planda dönen bir takım illegal faaliyetler ve bu işin girişi vardır çıkışı yoktur dayatması nedeniyle bir nevi Truman Show hâlini aldığı da söylenebilir.

Ben sizin bildiğiniz kedilerden değilim.

belki izlemeyen varsa diye bırakıyorum. yüzeysel ve eksik olsa da güzel bir belgesel hazırlanmış.
istanbul emniyet müdürlüğü, mit ve cumhurbaşkanlığınca planlanan operasyonu içişleri bakanına (evet malum kişi) haber vermemeleri dikkat çekici. içişleri bakanıyla bu yapı arasında görüşme trafiği olduğu iddia ediliyor. bilmediğimiz, üzeri kapatılan çok şeyler var. bu yapıya kimler destek verdi, siyasi ayağı ne, kimlerle bağlantı halindeler, kimler koruyup kolladı keşke bunları da öğrenebilsek.

Biraz önce izledim, düşünün ki kendisine güvenilmeyip, haber verilmeyen adam iç işleri bakanıydı, şimdi de milletvekili ve milleti temsil ediyor .)

Geri