Admin az bakar mısın? (Sokratesle ilgili)

• Kullanıcı jared
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 1591 gün önce görüldü
sokrates öncü oldu resmen. hale bak millet hazırda bekliyormuş meğer. :D

Bu kadar yazdığına göre kesin sen de multisin :D:D

Piknik tüpüne idi sözüm aman karışıklık olmasın

Tüh nan yarım saatlik emeğim, beyin fırtınalarım, paragraflarım, makalem boşa gitti. neler yazmıştım. mahvettin vera ya. Kursağımda kaldı. sildim hepsini. keşke bana deseyin. auuuu tekbiiiir. :asd:

Tüh nan yarım saatlik emeğim, beyin fırtınalarım, paragraflarım, makalem boşa gitti. neler yazmıştım. mahvettin vera ya. Kursağımda kaldı. sildim hepsini. keşke bana deseyin. auuuu tekbiiiir. :asd:

Pardon ama yanlış bir şey mi dedim ?:/

konuyu kilitleyen arkadaşımız, kilitleme nedenini de belirtirse daha anlaşılabilir ve şeffaf bir forum oluruz. böyle kapatılan konular değerli üyelerimize saygısızlıktır. tşkler.

Birileri 2 defa birden suresiz banlanip halen daha kurallari ihlal ediyorsa ve yine multi uyelik alip foruma giriyorsa forum uzerinde en azindan davrqnislarina dikkat eder foruma girdikten sonra kendini ifsa eder ve baskalari yav seni banlamiyorlar nasilsa der yonetimi elestirirse o uye forumdan banlanir ayrica konuyu ben kilitledim konu tartismaya acik bir konu degil. Eger yonetimin aldigi kararlardan sikayetci olan varsa bununla ilgili bolum var oraya konu acar 2 defa af getirildi af soz konusu degil.

Geri