A
asdfghjkl
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Beni serkan sandi bu xd senin yuzunden banlanirsam at kendini kopruden xd@asdfghjkl sesini çıkarma kız
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Beni serkan sandi bu xd senin yuzunden banlanirsam at kendini kopruden xd@asdfghjkl sesini çıkarma kız
İsyan başlatmaktan Emre hepimizi banlayacak : )
endişelerin hakkında yerden göğe haklısın. bazı nikler o kişlerle denkleştirilmiş belleklerimizde. multi üyelik güven duygumuzu sıfıra indiriyor. yıl olmuş 2016 bilişim teknolojileri tavan yapmış. 200 kere söyledik ahan 201, ban çözüm değil. al karşına konuş. yaf kötü insan var mıdır? şimdi emrenin yaptığı eşek şakasından çark etmesini beklicez. ya da şimdi yerinde yeller esen (satılığa çıkardılar 200 lira veren olmadı) ismini yazmiim 2 forumdaki gibi valizlerimizi toplar, ardımıza bile bakmadan ve bir daha asla geri gelmeden çekip gitmesini de biliriz. bkz: toplu göçler.tşklr.İşiniz zor ama yapmayın böyle şeyler ya hu bizlerin de güven duygusu bitiyor forum kullanıcılarına . Ben bir üyeye selam verirken kırk kere düşünmek istemiyorum acaba bu kimin multi üyeliği :/
Dilerim açılır ne diyim .
endişelerin hakkında yerden göğe haklısın. bazı nikler o kişlerle denkleştirilmiş belleklerimizde. multi üyelik güven duygumuzu sıfıra indiriyor. yıl olmuş 2016 bilişim teknolojileri tavan yapmış. 200 kere söyledik ahan 201, ban çözüm değil. al karşına konuş. yaf kötü insan var mıdır? şimdi emrenin yaptığı eşek şakasından çark etmesini beklicez. ya da şimdi yerinde yeller esen (satılığa çıkardılar 200 lira veren olmadı) ismini yazmiim 2 forumdaki gibi valizlerimizi toplar, ardımıza bile bakmadan ve bir daha asla geri gelmeden çekip gitmesini de biliriz. bkz: toplu göçler.tşklr.
Bana 500 bin verseler de almazdım bu forumu böyle oldukça. Madem genel ban affı isteniyor Hatem ile feveran ın multileri de açılmalı. Faveran. Süttozu için bir şey diyemem![]()