Admin az bakar mısın? (Sokratesle ilgili)

• Kullanıcı jared
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 1592 gün önce görüldü
İŞTE BU AYRIMCALIĞI YAPMATIN İŞTE!!! bakın herkez eğlenmeye kafa dağıtmaya vs ye geliyor buraya #birkereyemahsusgenelaf gibi kampanya başlatacaksanız ben varım yoksa yokum. KIRMAYIN YÜREKLERİ!!!!

Abiler valla bütün banlılar açılsın foruma renk gelsin. Lakin bi daha multi aldıkları halde süresiz banlansın af olmaksızın. olm hitler bile yahudilere son bi şans vermiş ya

İsyan başlatmaktan Emre hepimizi banlayacak : )

çoğunluk kazanır herzaman plexs ... herkesi banlarsa SADECE KENDİ KAYBEDEr forumu da kapatır gider BURADAKİLERİN KIYMETİNİ BİLMELİ !!!! BİZ OLMAZSAK O OLSA NE YAZAR!é!

İşiniz zor ama yapmayın böyle şeyler ya hu bizlerin de güven duygusu bitiyor forum kullanıcılarına . Ben bir üyeye selam verirken kırk kere düşünmek istemiyorum acaba bu kimin multi üyeliği :/
Dilerim açılır ne diyim .
endişelerin hakkında yerden göğe haklısın. bazı nikler o kişlerle denkleştirilmiş belleklerimizde. multi üyelik güven duygumuzu sıfıra indiriyor. yıl olmuş 2016 bilişim teknolojileri tavan yapmış. 200 kere söyledik ahan 201, ban çözüm değil. al karşına konuş. yaf kötü insan var mıdır? şimdi emrenin yaptığı eşek şakasından çark etmesini beklicez. ya da şimdi yerinde yeller esen (satılığa çıkardılar 200 lira veren olmadı) ismini yazmiim 2 forumdaki gibi valizlerimizi toplar, ardımıza bile bakmadan ve bir daha asla geri gelmeden çekip gitmesini de biliriz. bkz: toplu göçler.tşklr.

Bu kadar yazdığına göre kesin sen de multisin :D:D

Piknik tüpüne idi sözüm aman karışıklık olmasın

sansibl çok doğru söylüyor işte demek istediğim de buydu dikkat edilmeli !!!

Yalnız piknik tüpü kimse onunki açılmasın ya valla bak adaslhfsafh

yarın okulum var şimdi çıkmam lazım umarım yarın GENEL BAN AFFI çıkar da herkez de bir daha ADAM AKILLI DURUR onlar da bilsin kıymetni bunun!!!!!

Kuru kuru boş muhabbet dönüyor. Ne bileyim imza toplayın, anket açın. Üyelerin desteğini almak şart. Üyeleri alırsak arkamıza bi genel af çıkar bence.

endişelerin hakkında yerden göğe haklısın. bazı nikler o kişlerle denkleştirilmiş belleklerimizde. multi üyelik güven duygumuzu sıfıra indiriyor. yıl olmuş 2016 bilişim teknolojileri tavan yapmış. 200 kere söyledik ahan 201, ban çözüm değil. al karşına konuş. yaf kötü insan var mıdır? şimdi emrenin yaptığı eşek şakasından çark etmesini beklicez. ya da şimdi yerinde yeller esen (satılığa çıkardılar 200 lira veren olmadı) ismini yazmiim 2 forumdaki gibi valizlerimizi toplar, ardımıza bile bakmadan ve bir daha asla geri gelmeden çekip gitmesini de biliriz. bkz: toplu göçler.tşklr.

sabsibl bey, mesajlarımızı yadırgarsınız belki diye size orta yaşlı akraba paylaşımı ile cevap vermek istiyorum.

526x297-uB5.jpg

Ben varım @Plesk , her zaman ..

Bana 500 bin verseler de almazdım bu forumu böyle oldukça. Madem genel ban affı isteniyor Hatem ile feveran ın multileri de açılmalı. Faveran. Süttozu için bir şey diyemem :(

Bana 500 bin verseler de almazdım bu forumu böyle oldukça. Madem genel ban affı isteniyor Hatem ile feveran ın multileri de açılmalı. Faveran. Süttozu için bir şey diyemem :(

Yalnız benim multim yok yanlış anlaşılma olmasın. Trollemek için multim var diyorum ama yok yani. Dileyen istediği gibi araştırabilir asfjlasjflksdj

beyaz çarşaf ve piknik tüpü. bu nickler efsane ya :sırıt: kimsiniz acep çaatlarım meraktan

Geri