Adınızı Kim Koymuş ?

Konu sahibi son olarak 972 gün önce görüldü
Futbolcu bugün cuma olduğu için çok mutluyum. Her konuna ceva yazacağım :sırıt:

İki isim varmış akıllarında. Babam demiş "şu" olsun. Annem de demiş "evet bende de o ağır basıyor"
Aynen bu şekil. Neticede, ismimi severim. Sanki başka bir şey olamazmış ismim. Değerli taş, babasının kıymetlisi, babasının değerli taşı gibi anlamlara geliyor ismim.

Futbolcu bugün cuma olduğu için çok mutluyum. Her konuna ceva yazacağım :sırıt:

İki isim varmış akıllarında. Babam demiş "şu" olsun. Annem de demiş "evet bende de o ağır basıyor"
Aynen bu şekil. Neticede, ismimi severim. Sanki başka bir şey olamazmış ismim. Değerli taş, babasının kıymetlisi, babasının değerli taşı gibi anlamlara geliyor ismim.

Aklıma süt kardeşler filmindeki Şevket Altuğ'un -Hızır idi yunus idi- repliği geldi :D

Annemle babam Şemsettin düşünüyorlarmış ama babaannemin ısrarıyla murat koymuşlar.
İyiki kendileri koymamış.

Adım için kura çekilmiş.
Halalarım, annem, babam,
Dedem ve babaannem oy kullanmış.
Seçenekler ise,
Büyük halam Ekin demiş
Ortanca halam Başak,
En küçük halam ise Sibel.
Annem Duygu,
Babam Selin ve Aylin demiş .
Dedem Büşra.
Babaannem Tam olarak oy kullanmış sayılmaz oraya da geleceğim.
Kura çekilmiş Duygu çıkmış ama babaannem aslında bu kuranın olmasını istemiyormuş bile.
Kendi adı konulsun istiyormuş.
O zaman annem ilk adımı da babaannemin adı koydurmuş.
Çift isimli ve küçükken ne zaman o ismi söylense söyleyeni döven biriydim.
Biriyle yeni tanışınca iş, okul ortamında o ismi kullandırtmadım.
Sildirtmek çok istedim zira ortanca halam zaten ilk kızına verdi annesinin adını.
Babam üzülür babaannen dediği için kaldı öyle.

Canım halam koymuş.. Annemin hamileliğini öğrenince kız olursa kesinlikle bu isim olmalı demiş.. Nurlar içinde yatsın..

"Gözüm, gözümün nuru, gözbebeğim, gözüm gibi sevdiğim, sevgilim" anlamlarına geliyor işte..

Annemle babam. Kararsız kalıp 2 isim koymuşlar. .

Dedem koymuş bizde büyükler koyuyor isimleri

Sultan abdulhamit han buyuk buyuk dedemin istegi uzerine

Babam koymus.

Abim koymuş.
Hem de çocukluk aşkının ismi.
Severim bu yüzden.

Babam koymuş. Ortaokulda okuduğu bir kitapta aşık olduğu karakterin ismiymiş ismim, o zaman karar vermiş kızı olursa koyacağı isme. Annem de güzel bulmuş. Asya'yı da düşünüp vazgeçmişler. :d

Halam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri